Duminică,
14.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Webuild anunță cum se fac angajările pentru construcția autostrăzii. ”Colegii mei de la HR vor analiza CV-urile”

Webuild anunță cum se fac angajările pentru construcția autostrăzii. ”Colegii mei de la HR vor analiza CV-urile”

Compania italiană Webuild a precizat pentru Turnul Sfatului modalitatea prin care se fac angajările pe autostrada Sibiu – Pitești, tronsonul 3, Tigveni – Cornetu.

Cei care vor să se angajeze trebuie să trimită un mail companiei prin care anunță că ar dori să lucreze pe șantier și la care să atașeze și un CV.

”Potentțialii candidați pot transmite CV-urile la adresa [email protected].

Colegii mei de la HR vor analiza CB-urile și, în funcție de posturile vacante, îi vor contacta pe candidați”, precizează Adrian Bodoc, manager proiect Webuild, pentru Turnul Sfatului.

Citește și:

Piteștenii nu vor să lucreze la Autostrada Sibiu – Pitești, în ciuda salariilor care pornesc de la aproape 1.000 de euro. ”Îți rupi sănătatea și ajungi la spitale”

Bodoc spunea în urmă cu două săptămâni că se află în căutarea de oameni care să lucreze la autostradă.

„Suntem în căutare de forță de muncă. Din februarie vom reîncepe angajările. Din păcate, forța de muncă în România încă este o problemă. Angajăm forțe calificate, cât și necalificate. Am apelat și la soluții de avarie, aducem și din alte țări și vom pregăti ansambluri de cazare”, a declarat Adrian Bodoc, într-un clip video postat de CNAIR.

Potrivit publicației Argeșul, atât constructorul italian, cât şi cel turc, Makyiol, care lucrează pe tronsonul Cornetu-Boiţa, ar oferi salarii bune.

Citeșlte și:

Constructorii de pe autostrada Sibiu – Pitești nu găsesc muncitori. „Apelăm la soluții de avarie și aducem din alte țări”

”E vorba de 4.500-5.000 de lei net pentru un muncitor necalificat, aproximativ 1.000 de euro. Salariul pentru unul calificat e mult mai mare. Minimum 8.000 de lei pe lună pentru un fierar-betonist, buldozerist sau excavatorist. Plus alte avantaje: ore suplimentare plătite mai bine, cazare gratuită, tichete de masă etc”, scriau jurnaliștii argeșeni.

„Suntem în căutare de forță de muncă. Din februarie vom reîncepe angajările. Din păcate, forța de muncă în România, încă, este o problemă. Angajăm forțe calificate cât și necalificate. Am apelat și la soluții de avarie, aducem și din alte țări și vom pregăti ansamble de cazare”, a mai precizat Adrian Bodoc, manager proiect Webuild.

„Odată ce vom demara lucrările pe întreg tronsonul, 2000-3000 de muncitori, operatori și ingineri vor activa în cadrul acestui contract”, mai spune el.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Cel mai simpatic diriginte de santier !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciohodaru Marius

Acum 1 lună

Șofer profesionist angajații
Raspunde

Merca Constantin

Acum 1 lună

Șofer profesionust angajați?
Raspunde

Sicoe Florin Sorin

Acum 1 lună

Angajati sofer profesionist cu experienta de conducere de34 de ani pe camion cu remorca cu roata a cincea si cimentrak.Multumesc anticipat pt raspuns.
Raspunde

Subtirel

Acum 1 lună

Muncitor sau sofer cat b angajați?
Raspunde

Ionescu alin

Acum 2 săptămâni

Vreau pe buldo
Raspunde

Silviu

Acum 1 săptămână

Daca aveti nevoie de un volist si de alte activitati de santier, va stau la dispozitie.
Raspunde

Giosanu ion

Acum 1 săptămână

Volist 34 ani experienta nr tf 0759157135
Raspunde

Silviu

Acum 5 zile

Sunt interesat permis profesionist, 2 linbi străine si experienta dacă aveți nevoie sunați-mă 0827979481
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus