Duminică,
21.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Drumuri și Poduri anunță sfârșitul iernii cu un bilanț „consistent”: peste 1.500 de tone de sare, 86 de arbori luați de pe carosabil, 30 tone de deșeuri colectate de pe șosele

Drumuri și Poduri anunță sfârșitul iernii cu un bilanț „consistent”: peste 1.500 de tone de sare, 86 de arbori luați de pe carosabil, 30 tone de deșeuri colectate de pe șosele

Deszăpezire, siguranța circulației, curățenie și asigurarea scurgerii apelor au fost principalele activități pe care societatea Drumuri și Poduri le-a executat în această iarnă. Instituția subordonată CJ Sibiu a anunțat finalizarea perioadei de iarnă și a transmis un bilanț al activității.

Astfel, în ceea ce privește activitățile de dezăpezire, angajații de la Drumuri și Poduri au împrăștiat peste 4.200 tone de sort; 1.500 tone de sare; 34 tone de soluție Atica; precum și 1.104 kg inhibitor coroziune.

Societatea a intervenit și cu activități de curățeni, în cadrul cărora a colectat de pe drumurile județene o cantitate de peste 30 de tone de deșeuri. Totodată, angajații au efectuat defrișări de tufișuri și arbuști pe o suprafață de 600 mp și au îndepărtat noroi (manual) pe 28.000 mp.

În ceea ce privește siguranța circulației, societatea anunță că a făcut plombări pentru care a utilizat 5,6 tone mixtură stocabilă (140,63 mp); a instalat stâlpi și indicatoare - 12/80 bucăți; parapeți metalici – 1.028 metri liniari; catadioptrii – 2.325 bucăți, precum și a degajat aproape 90 de arbori căzuți pe carosabil.

Pentru asigurarea scurgerii apelor, Drumuri și Poduri a curățat șanțuri și rigole pe 8.150 metri și a săpat șanțuri pe 2.130 metri liniari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 644

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus