Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Jandarmii din Brașov care veneau spre Sibiu au intervenit la un accident. „Mai mulți cetățeni au oferit o mână de ajutor”

Jandarmii din Brașov care veneau spre Sibiu au intervenit la un accident. „Mai mulți cetățeni au oferit o mână de ajutor”

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov care veneau spre Sibiu au intervenit la un accident rutier petrecut în Ghimbav, scrie mytex.ro.

Jandarmii se îndreptau spre Sibiu când s-a produs evenimentul rutier în fața lor și au oprit pentru a ajuta. La fel a procedat și un echipaj de la Ambulanță, care transporta un pacient.

„Jandarmii au intervenit pentru atenționarea participanților la trafic de pe sensul de mers și au scos bornele mașinilor pentru evitarea unui incendiu, acestea fiind avariate în zona motoarelor. Un echipaj de ambulanță care se afla întâmplător în zonă, aceasta se îndrepta către municipiul Brașov cu un pacient, a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, până la sosirea echipajelor SMURD.

Jandarmii au eliberat  o bandă de mers și au rămas la fața locului până la sosirea echipajului de poliție rutieră și a echipajelor SMURD.

La fața locului au fost mai mulți cetățeni care au dat dovadă de spirit civic, au oferit câte o mână de ajutor pentru eliberarea carosabilului, iar pentru acest gest îi felicităm și le mulțumim”, a detaliat plutonier Cojocaru Alexandra – purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, citat de publicația brașoveană. 

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov sunt cel mai adesea detașați la Sibiu pentru a-i sprijini pe colegii lor sibieni la meciurile desfășurate pe Stadionul Municipal. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Nici Klaus Iohannis nu neaga ca jandarmii romani sunt mult mai profesionisti decat jandarmii sicilieni. https://observatornews.ro/politic/klaus-iohannis-cere-anchetarea-interventiei-jandarmeriei-protest-diaspora-264307.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus