Sâmbătă,
13.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ciprian Stefan a fost ales președinte al Consiliului de Administrație al AFCN: „Voi răsplăti încrederea membrilor consiliului”

Ciprian Stefan a fost ales președinte al Consiliului de Administrație al AFCN: „Voi răsplăti încrederea membrilor consiliului”

Astăzi, Ciprian Stefan, managerul Muzeului ASTRA, a fost ales președinte al Consiliului de Administrație al Administrației Fondului Cultural Național!

„Voi răsplăti încrederea membrilor consiliului, dar și a celor care m-au susținut si propus cu toată dăruirea și profesionalismul demonstrat deja pentru sectorul cultural din România!", a declarat la scurt timp după numire Ciprian Ștefan.

Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) este o instituţie publică autonomă, aflată în subordinea Ministerului Culturii, care operează la nivel național de peste 15 ani. Înființată în 2005 AFCN este principalul finanțator public al ofertei culturale din România care aplică un proces transparent de evaluare și selecție.

Misiunea Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN) este să finanțeze proiecte ce susțin creaţia contemporană românească și valorizarea patrimoniului, ce contribuie la buna înţelegere a fenomenelor artistice precum şi la accesul cât mai larg al publicului la cultură.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus