Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

CFR anunță că trenurile vor circula cu 120 km/h între Sibiu și Tălmaciu. Lucrările au ajuns la 45%

CFR anunță că trenurile vor circula cu 120 km/h între Sibiu și Tălmaciu. Lucrările au ajuns la 45%

CFR Infrastructură anunță lucrări importante de reparații pe 22,20 km de cale ferată între Tălmaciu - Sibiu și Teiuș – Războieni, scopul fiind de a crește viteza de deplasare la 120 km/h.

”Lucrările de reparații de tip QUICK WINS aflate în desfășurare la ora actuală pe cei 22,20 de km de cale ferată între stațiile Tălmaciu - Sibiu și pe intervalul Teiuș - Războieni, pentru creșterea vitezei de circulație la 120 km/h, înregistrează un stadiu de execuție de 45%, respectiv 30% - 82%.

Între Tălmaciu și Sibiu, lucrările de reparații la suprastructura căii pe firul II au ajuns la un stadiu fizic de execuție de 45%, iar pe intervalul Teiuș - Războieni, progresul de execuție pe cele 8 șantiere deschise pe firul I este de 30% - 82%”, informează oficialii CFR.

În cadrul acestor lucrări, constructorii înlocuiesc integral suprastructura căii - șină, traverse, material mărunt de cale și aparate de cale.

În prezent între Tălmaciu și Sibiu trenurile circulă pe firul întâi și cu restricție de viteză de 50 km/h în zona lucrărilor executate, iar de la Șelimbăr circulația spre și dinspre Sibiu este trasată prin Sibiu Triaj.

”Adresăm scuzele necesare călătorilor pentru disconfortul creat și întârzierile care apar în circulația anumitor trenuri și îi asigurăm că aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de transport, scopul final fiind creșterea vitezei de circulație la 120 km/h și a gradului de siguranță”, mai informează reprezentanții CFR.

Sursa foto: CFR Infrastructura Brașov

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ftjfg

Acum 1 săptămână

Pozele nu au nici o legatura cu Sibiu-Talmaciu ca noi nu avem linie electrificata in zona... decat sa pui aceste poze nerelevante pentru noi mai bine puneai cu un tren din gara... Jurnalism de amatori...
Raspunde

Kokos

Acum 1 săptămână

Sunt de pe Teius - Razboieni.
Raspunde

Chirica

Acum 1 săptămână

Doamne, ce abureli!
Raspunde

Statul esuat roman

Acum 1 săptămână

22 de km....hmmmmm.......pana ne infratim cu...klingonieni ,aduc toata reteaua nationala la 120 km/h
Raspunde

Mopri

Acum 1 săptămână

O să se ia la întrecere cu tirurile pe autostradă
Raspunde

Xxx

Acum 1 săptămână

Cred ca e o greseala. Voiau sa spuna ca vor ajunge intr o ora....minim!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 săptămână

De acum inainte vor fi timpurii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus