Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Bursa locurilor de muncă, săptămâna viitoare. AJOFM: ”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare”

Bursa locurilor de muncă, săptămâna viitoare. AJOFM: ”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează săptămâna viitoare, vineri, 17 mai, o nouă ediție a „Bursei locurilor de muncă” în Sibiu.

Evenimentul va fi găzduit de Cercul Militar din Bulevardul Victoriei nr. 5, începând cu ora 09:00. În paralel un eveniment similar va avea loc în Mediaş, la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25, de la aceeași oră.

”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, informează oficialii AJOFM Sibiu.

Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

În acest sens, angajatorii care doresc să participe la eveniment pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269/843731, fax 0269/846710.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus