Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Mașinile abandonate din Sibiu, scoase la vânzare pentru fier vechi. Prețul de pornire: 1,20 lei/kg

Mașinile abandonate din Sibiu, scoase la vânzare pentru fier vechi. Prețul de pornire: 1,20 lei/kg

Serviciul Public Salubrizare, Protecţia Mediului şi Administrarea Domeniului Public din Sibiu organizează în data de 27 mai 2024, ora 12:00, o licitație pentru valorificarea a 20 de vehicule abandonate sau fără stăpân, care au intrat în proprietatea privată a municipiului. Licitația are un preț de pornire de 1,20 lei/kg, ofertele sub acest prag urmând a fi respinse.

Procedura este deschisă operatorilor economici cu autorizație de mediu pentru colectarea și tratarea vehiculelor scoase din uz, care trebuie să depună documentele necesare și să achite taxele specificate în caietul de sarcini până la data de 24 mai 2024, ora 15:00. Caietul de sarcini poate fi solicitat de cei interesați.

Potrivit anunțului de valorificare a autovehiculelor, acestea pot fi inspectate în zilele de 15 și 16 mai 2024, între orele 12:00 și 13:00, cu condiția anunțării cu 24 de ore înainte. Ofertele se vor deschide în 27 mai, iar rezultatele vor fi afișate pe 29 mai 2024. Dacă până la termenul inițial nu se primesc oferte, procesul se va prelungi, cu noi termene stabilite pentru depunerea și deschiderea ofertelor, respectiv afișarea rezultatelor.

Contestațiile vor putea fi depuse până pe 30 mai 2024, iar în cazul prelungirii termenului, până pe 10 iunie 2024. Toate activitățile se desfășoară la sediul din Piaţa Mică, nr. 22.

Cu o lună în urmă Primăria Sibiu a anunțat că a ridicat de pe domeniul public patru mașini considerate „fără stăpân” -  un Bmw X3, un Peugeot 407, un Opel Astra și o Dacia Papuc. Proprietarii acestor vehicule au avut obligaţia de a le revendica în termen de 5 zile de la apariţia anunţului publicat de administrația locală, în caz contrar acestea urmând să fie declarate „fără stăpân” şi trecute în proprietatea municipiului Sibiu.

Anul trecut Primăria a pus în vânzare 16 mașini abandonate, tot la același preț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus