Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
21°C

Mesaj cu suflet: Un cuplu din Sibiu și-a deschis afacere cu investiție inițială de 3.500 de euro. „Vrem să digitalizăm organizarea nunților”

Mesaj cu suflet: Un cuplu din Sibiu și-a deschis afacere cu investiție inițială de 3.500 de euro. „Vrem să digitalizăm organizarea nunților”

Alexandra și Cătălin Crișan, doi tineri din Sibiu, au pus bazele la finalul anului trecut a ceea ce au ales să numească „Mesaj cu suflet.” Aceștia își doresc să vină în sprijinul celor care se căsătoresc printr-un proces de digitalizare a nunții. Mai exact, cei doi creează invitații digitale, de la design până la produsul finit și, în același timp, au pus bazele unui site personalizat în care mirii pot gestiona mai ușor confirmările invitaților și pot prezenta pe scurt povestea cunoașterii lor.

Alexandra are 27 de ani, iar atât ea, cât și soțul ei lucrează în domeniul IT. Ideea afacerii pe care au început-o a venit anul trecut, în octombrie, la nunta lor.

„Totul a început de la nunta noastră, am avut nunta anul trecut în octombrie și am căutat pe piață invitații, am găsit multe opțiuni, dar nimic nu se plia pe ceea ce căutam noi. Și invitația noastră a fost o invitație și fizică, dar în același timp digitală. Încercăm să ducem lucrurile fizice și în partea de digitalizare și să le facem mai ușor. Practic, vrem să digitalizăm organizarea nunților”, a povestit Alexandra.

O invitație online creată de cei doi și care poate fi împărțită unui număr nelimitat de persoane costă 50 de lei. Modelele sunt personalizate, în funcție de cerințele mirilor.

„Cele mai ieftine sunt invitațiile în format pdf sau imagine, 50 de lei costă o invitație. Poți să le trimiți oricâtor persoane dorești, pe diferite canale de socializare cum ar fi messenger, whatsapp, instagram. Dacă stai să calculezi nu ai ieși niciodată cu invitațiile atât de ieftin. Invitațiile sunt personalizate, ne consultăm cu mirii și, în funcție de cerințe, ajungem la un rezultat final care să îi mulțumească.

În ceea ce privește invitațiile print, cea mai ieftină pleacă de la 1,5 lei, iar prețul poate ajunge până la 5-6 lei. Menținem și print-ul pentru oamenii mai în vârstă, dar chiar și așa, în invitațiile printate am reușit să atașăm și un cod qr care duce la site-ul creat pentru miri”, a mai spus aceasta. 

Au creat și un site pentru tinerii căsătoriți

Pe lângă invitațiile online, Alexandra și Cătălin au creat și un site special pentru miri. Site-ul cuprinde un formular unde invitații pot confirma participarea la nuntă, povestea mirilor, dar și posibilitatea ca cei care îl accesează să intre în posesia fotografiilor de la eveniment. Tinerii căsătoriți care vor să se bucure de un astfel de site trebuie să stie că acesta costă 250 de lei. 

„Mai mult decât atât, ne-am gândit ca lumea să poată confirma prezența într-un formular online. Ca și mire și mireasă trebuie să centralizezi aceste detalii. Am încercat să digitalizăm toate aceste lucruri, pe site găsești detalii precum când este ziua cea mare a evenimentului, poți adăuga mai multe detalii despre tine ca și cuplu, poți împărtăși imaginile de la nuntă.

Invitații pot confirma detaliile despre nuntă, nume, prenume, numărul de persoane, regimul alimentar, vegan, vegetarian, fără gluten sau normal. La final, mirii primesc un tabel care conține numărul de persoane și numele care au confirmat”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: B & P Wedding

Investiție inițială de 3.500 de euro și planuri de viitor

Până acum, în crearea site-ului și în promovare, cei doi au investit 3.500 de euro. Planurile de viitor cuprind extinderea site-ului prin completarea cu servicii noi.

„Ne dorim să ajungem la un alt nivel. Planul final este să ajungem la o platformă în care să găsești de toate, dj, aranjarea invitaților la masă, invitații, flori, decorațiuni, opțiuni de restaurante, să poți plăti cei care se ocupă de aceste servici, să semnezi contractele cu ei. Cu ajutorul platformei noastre să poți să organizezi toată nunta, asta ne dorim pe viitor”, a concluzionat aceasta.

Pe Alexandra și Cătălin îi găsiți pe pagina de Instagram Mesaj cu Suflet și pe pagina de facebook Mesaj cu suflet.

Sursă foto: B & P Wedding

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Sparrow

Acum 1 lună

Digitalizati dragostea! Totul e in online acum! O sā se facā înmormântāri in online! " Coplesiti de durere, pogorâm un numār infinit de like-uri peste amintirea celui ce a fost Iliutā Fofeldea, internaut si tatā virtual al unei familii de vlogāri ! Trecerea lui in Recycle Bin va avea loc mâine de la ora 12 ! Pentru detalii click the link down below!" Tinerii antreprenori ar trebui sā bage niste muncā. De-aia de 12-14 ore pe zi la minus 4 grade, la jupuit de iezi in industria alimentarā. Sau niste sâmbete la acoperirea cu covor asfaltic a unei sectiuni de drum judetean. Cā se smiorcāie cā nu e infrastructurā rutierā modernā !!!! SB01ZÂT
Raspunde

Penelopa Secureanu

Acum 1 lună

Doamna/domnule Vrabie, De unde agresivitatea asta in raspunsul tau? Or fi ceva traume de familie devenite frustrari personale? Chill out, micule dictator, nu decizi tu ce fac altii cu banii lor.
Raspunde

Sparrow

Acum 1 lună

@ hopa-hopa Penelopa! N-ai înteles nimic! Bâtā! Creier spālat de conexiunea la net! Muuuuuu ! ( încerc sā reproduc textual sunetul scos de cornutele de talie mare, asocialtiv modului de gândire exprimat prin postare )
Raspunde

Sibian

Acum 1 lună

ideea asta e atat de veche incat nu mai merita prentata

Raspunde

Andreea

Acum 1 lună

In loc sa faceti ceva util pentru societate, v-ati gandit sa luati niste bani pe o apucatura veche si in uitare.. ca au ajuns lgbt-istii sa o duca si pe asta in derizoriu.
Raspunde

Mioara

Acum 1 lună

Noa, văd că ceva mai de Doamne-ajută! nu e in stare să facă bine i! Numai izmeneli...
Raspunde

Radu

Acum 1 lună

Deh...cand, de ani de zile , stai atarnat pe o pagina web, 24/7, e normal sa fii invidios si chiar "alergic" fata de cei care incearca sa transpuna o idee intr-o afacere ... Eu le doresc succes. (voua, cârcotasilor, nu va doresc nimic) )))
Raspunde

@Radu

Acum 1 lună

Multumim, la fel, Radule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus