Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
22°C

Livada Rodiana cheamă sibienii la cules de cireșe, cu 10 lei kilogramul: Avem foarte multe, nu reușim să le adunăm și să le vindem

Livada Rodiana cheamă sibienii la cules de cireșe, cu 10 lei kilogramul: Avem foarte multe, nu reușim să le adunăm și să le vindem

Livada Rodiana invită sibienii și turiștii la cules de cireșe săptămâna aceasta, dar și săptămâna viitoare. Pentru că au rămas foarte multe fructe, oamenii vor avea intrarea gratuită și vor plăti 10 lei pentru fiecare kilogram de cireșe pe care îl vor culege. 

„Avem foarte multe cireșe și nu reușim să le adunăm și să le vindem. Am primit multe cereri după încheierea evenimentului din 15 iunie. Te invităm să vii la cules pentru încă două săptămâni”, arată cei de la livadă.

Intrarea la cules de cireșe este gratuită cu condiția ca cei care ajung să culeagă minim 5 kg de cireșe, noul preț fiind de 10 lei pe kilogram.

„Te rugăm să ne anunți înainte să vi ca noi să te putem întâmpina. Participarea se anunță pe WhatsApp la numărul de  0755 400 941 – Andreea. Te rugăm să culegi cireșele cu grijă, fără a deteriora pomii, să aduci ambalaje proprii pentru transpotul cireșelor, cireșele de pe vârfuri se culeg cu ajutorul scărilor”, mai arată aceștia.

Livada Rodiana este situată pe DN 14, la granița între Șura Mare și Slimnic.

Povestea livezii Rodiana a fost prezentată de Turnul Sfatului, în urmă cu doi ani, în cadrul rubricii micile afaceri din Sibiu.

O familie din Sibiu produce sucuri 100% naturale, cu fructe culese din propria livadă. „Câteodată, oamenii nu cred că nu punem zahăr”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Pauliuc

Acum 1 lună

cu zece lei le cumpăr din piață și nu muncesc foarte rentabil se face coadă la poartă
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus