Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

De mâine, trenurile dintre Sibiu și Mediaș nu vor mai circula timp de peste o lună. Lista si orarul stațiilor de autobuz

De mâine, trenurile dintre Sibiu și Mediaș nu vor mai circula timp de peste o lună. Lista si orarul stațiilor de autobuz

CFR Călători informează că în perioada 1 iulie - 9 august va efectua lucrări de reînnoire cu închidere totală a liniei de cale ferată pe relația HM Ocna Sibiului - HM Loamneș. Această măsură este necesară pentru a asigura siguranța și îmbunătățirea calității serviciilor de transport feroviar.

Pentru a asigura continuitatea serviciilor de transport pentru călători pe rutele Sibiu-Mediaș, Sibiu-Copșa Mică și Sibiu-Loamneș, precum și pe ruta Intersecție DJ 106B/107B – Hașag, S.R.T.F.C. Brașov va înlocui temporar serviciile de transport feroviar cu autobuze și autocare. Rutele vor lua în considerare mersul trenurilor și stațiile de cale ferată care trebuiesc atinse.

„Pentru a minimiza impactul asupra călătoriilor, SNTFC – CFR Călători va pune la dispoziție un serviciu de transport regulat special cu autobuze/autocare, care vor înlocui trenurile pe această rută”, arată cei de la CFR. 

Biletele pentru autobuzele de înlocuire se vor achiziționa tot din stațiile CFR, fie de la casele de bilete, fie online pe site. Vă recomandăm să achiziționați biletele din timp pentru a evita aglomerația.

Transportul de călători se va realiza zilnic, inclusiv sâmbăta, duminica și în timpul sărbătorilor legale, fără pauze sau discontinuitate.

Mai jos lista cu modificările care vor avea loc.

Lista cu orele la care vor circula autocarele:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6449

Comentarii

1 comentarii

Negrilă Gabriela

Acum 2 săptămâni

Opresc cumva autobuzele si in Sura Mica?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus