Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

VIDEO: Se strange Targul de Craciun

Cea de-a cincea ediție a Târgului de Crăciun s-a încheiat iar comercianții și organizatorii strâng atracțiile ce au făcut deliciul sibienilor în luna Sărbătorilor. Târgul de Crăciun a fost un real succes, cifre neoficiale indicând faptul că peste 150 de mii de vizitatori au trecut pragul acestei ediții a târgului. Târgul s-a deschis în 26 noiembrie iar programul cultural s-a încheiat în 26 decembrie, căsuțele cu bunătățuri fiind în continuare deschise pentru câteva zile. Comercianții strângeau astăzi ultimele produse, caruselele erau adunate iar poneii dădeau ultima tură prin Piața Mare. Singura atracție în centrul Sibiului rămâne patinoarul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Piata Mare

Vizualizari: 406

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

ss

Acum 12 ani

gogosile si chinezariile vandute de aia acolo au reprezentat un \"program cultural\"? cata impostura, cata mizerie si minciuna in Hermannsheet!
Raspunde

Liftierul

Acum 12 ani

Targul a fost un real succes, multi comercianti nu si-au scos nici banii de chirie. O casuta a costat intre 5 si 8.000 de lei. 1.000 de lei garantia si 200 inscrierea la Targ. A fost un real succes pentru cei care au incasat banii. Ghici cine, ca n-a fost Primaria. Hai pa!
Raspunde

sbz

Acum 12 ani

crezi ca cei din mall sau de pe centru isi scot chiria? Puterea de cumparare, riscul intreprinzatorului... PS: cine a luat chiria, chiar nu stiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus