Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Johannis la lansarea candidatilor PNL: suntem echipa castigatoare

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Johannis, a declarat vineri, la lansarea candidaților PNL în Regiunea Centru că liberalii pot câştiga alegerile europarlamentare şi pe cele prezidenţiale. ”Noi suntem echipa care putem să câştigăm europarlamentarele şi prezidenţialele”, a spus Johannis, discursul său de pe scena Casei de Cultură a Municipiului, unde s-a desfășurat evenimentul. Johannis s-a arătat foarte mulțumit de candidații PNL. ”Cred că noi, PNL, avem cea mai bună echipă. Nu degeaba sloganul este cu eurocampionii”, a mai spus Johannis. La eveniment a mai participat și președintele PNL, Crin Antonescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

@klaus-sens-unic

Acum 10 ani

Lasă gargara și populismul sasule,oricum ești ca 2-ul din cărți,adică,un păcălici,un păpușar și-un penal jalnic al miticilor....BLEAHHHHH....mai bine fă-ți valiza pt Jilava sifonarule!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

Dle Johannis, de dragul puterii v=ati tradat etnia si Forumul German si ati trecut la liberali?
Raspunde

@

Acum 10 ani

sasule tu tot trimpul este pe locul 2.S-au prins astia caesti prost si esti doar o gogoasa de-aia te tot folosesc de fiecare data.Macar ai puterea sa te retragi la timp ca ai cam luat-o la geoale.
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

proverb romanesc nu sasesc:mai bine fruntas la sat decit codas la oras
Raspunde

aginturile

Acum 10 ani

asai bai trompetistilor este tot pe locu 2 intr-o tara normala era pe locul 1 ,dar voi erati penali si in catuseati ,va doare tare valoarea lui johannis ,bai piata de brinza si zarzavaturi ,ati facut tara varza a la cluj ,va trecut glontu pe la urechi cind ati auzit ca vine ,johannis la butoane si va da peste degete cind bagati mina prea afund in bani fraierilor pe care ii pacaliti cu doi mici si o bere ,dute tarane la tine unde se circula pe contrasens si stai cu buda in fundu gradini ,25 de ani nu ati stiut ca trebuie modernizare rurala s-a nu se mai depopuleze satele ,daca mai stati voi mult la cascaval no s-a mai aveti pe cine conduce ,ramineti numai voi sacali ,atunci s-a vedeti micaturi intre voi ,vezi de locurile de munca nu alea la bani publici si cu dedicati pentr-u prieteni ,dupa modelu ,johannis peste 40 000 ,de a trebuit s-ai ajute si pe deculti aia din alba [sebes ,blaj ,cugir ,]erau oameni disperati ca nu au ce pune famililor pe masa ,mai lasa folcloru asta ieftin de intoxicare cu vrajeala ca toti fura ,asa va acoperiti hotia spunind ca la sedintele de partid [pcr ] cind bagati in oala pe toata lumea ,cincinalu in 4 ani jumatate
Raspunde

Sibian

Acum 9 ani

Sa va fie rusine d-lor redactori ca nu stiti cum il cheama pe primarul vostru. Numele este cu I nu cu J ... Iohannis
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi fraierilor, care vreți să vă suflu în țeavă ?
Raspunde

AAA

Acum 9 ani

Pai dl Johanis parca se ocupa cu PRIMARIA???? SAU NU MAI ARE BUGET????
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Da\' Brasovu\' ? Cand o bagi aia cu Brasovu\' micutule handicapat sibian?
Raspunde

@9

Acum 9 ani

Cind o sa le taiem furtunele de scurgere a banilor din Sibiu,atunci o sa vezi,sau ai impresia ca o sa mearga la nesfirsit cu smecheriile voastre, ori ai impresia ca duceti pe cineva de nas.
Raspunde

jean valjan

Acum 9 ani

Va pacaliti singuri PNListilor si veti plange amarnic dupa alegerile EURO si prezidentiale Somnorosul va trage tare inapoi ,Iar primarule sa sti esti mare acasa la tine iar la capitala nimica ,stai mai bine aici si iti va fi bine...................
Raspunde

un alt sas

Acum 9 ani

Ganduri de marire,cand la tine in primarie sunt strazi neluminate.Iti trebuie curaj sa traversezi aleea filozofilor noaptea.Dar mergem sa votam reprezentantii nostrii in parlamentul european. Poate ne va lumina si noua... viata cineva. Ce ziceti domnelor Raluca Turcan si Daciana Sarbu, ca doar iubiti atatica de tare Sibiul si sibienii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus