Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Ioan Cindrea: Votăm Dragnea!

Ioan Cindrea: Votăm Dragnea!

Social-democrații sibieni îl susțin pe Liviu Dragnea, anunță președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, într-un comunicat de presă. ”Organizația Județeană Sibiu a Partidului Social Democrat, conform Hotărârii adoptate vineri, 25 septembrie 2015, de Comitetul Executiv Județean, îl recomandă și îl susține pe domnul Liviu Dragnea pentru funcția de Președinte al PSD, la scrutinul intern care va avea loc în data de 11 octombrie 2015”, se arată în comunicat. Motivele țin de experiența organizatorică și politică a actualului președinte interimar al partidului. ”Argumentele care au contat pentru adoptarea acestei hotărâri sunt legate de experiența politică și organizatorică a domnului Liviu Dragnea, dar și de relația foarte bună construită în timp cu organizația noastră”, se mai arată în comunicatul semnat de președintele PSD Sibiu.

Președintele interimar al partidului va participa, duminică, de la ora 11.00, la Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene Teleorman, în cadrul şedinţei urmând să îşi anunţe oficial intrarea în cursa pentru şefia PSD. Pîână acum 26 de filiale PSD și-au anunțat susținerea pentru ca acesta să conducă în continuare partidul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

hai-hui

Acum 8 ani

De Congres la parnaie ar trebui sa aiba d-nul Cindrea! Ca si Ponta si d-nul Cindrea are tot atata caracter, la ce probleme au in justitie. Ambii ar fi trebuit de mult sa isi dea demisia. Doar ca la noi nu exista bun simt si coloana vertebrala!
Raspunde

hai-hui

Acum 8 ani

Ca tot se pretinde de stanga si d-nul Ponta si d-nul Cindrea ar trebui sa ia exemplu pe nenea Tsipras din Grecia... Cand nu a mai avut suficienta sustinere si-a dat demisia si a convocat alegeri anticipate. La noi politicienii nu au insa in chiloti boase ci muraturi care se tot scurg...
Raspunde

silmar

Acum 8 ani

Liga puscariasilor suspendati!Bleahhhh...
Raspunde

nicolae

Acum 8 ani

mare om, mare caracter
Raspunde

a

Acum 8 ani

De gunoiul asta de Cindrea nu auzi numai cand e de pomeni , alegeri , sau susținut infractori la fel ca el....in rest pe drumurile județene e liniște si pace si sunt aceleași drumuri jalnice , mai denivelate si proaste decat la venirea infractorului.....,Alo......ce se întâmpla cu statutul partidului care spunea ca trebuie toți cei cercetați sa fie suspendați ?
Raspunde

Cipi

Acum 8 ani

Condamnatul de la Sibiu sustine haita de penali si mafioti de la Bucuresti.
Raspunde

verisoara Steliana

Acum 8 ani

Nu mai e la moda Ponta, viram mai la stanga. Sa vina o firma cu lapte si corn din Telorman. Fara caracter, macar sa fi tacut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus