Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

A acvaplanat și a ieșit cu mașina în decor

A acvaplanat și a ieșit cu mașina în decor

Un șofer de 21 de ani a ieșit s-a răsturnat cu mașina în șanț, pe DN1, din cauza vitezei prea mari cu care circula pe ploaie.

Lipsa de experiență l-a costat pe tânărul din Avrig. Acesta conducea spre casă, când, în apropiere de Veștem, a intrat prea tare într-o curbă la stânga. Carosabilul era acoperit cu o peliculă de apă, din cauza ploilor necontenite de astăzi. Șoferul nu a știut să redreseze mașina, a acvaplanat și s-a răsturnat în șanț.

Cu el în mașină se mai aflau o tânără de 16 ani din Brașov și un avrigean de 28 de ani, ambii răniți în urma accidentului.

Foto: Info Trafic Sibiu, Andrei Cătălin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Aligatorul

Acum 7 ani

Concluzie: lipsa de experienta ucide. Daca ar fi fost un sofer experimentat, cu siguranta nu "l-ar fi costat" Lipsa de experienta a fost problema, nu viteza. Serios? =)))
Raspunde

Dennysa

Acum 7 ani

"Pelicula de apa"??? - e lac de acumulare in toata regula in zona respectiva. Degeaba au pus semne de avertizare daca nu rezolva problema. Poti acvaplana acolo si daca circuli cu 50 la ora!!!
Raspunde

M1

Acum 7 ani

Zona e foarte periculoasa din cazua drumului care e plin de apa la fiecare ploaie! E urgent nevoie de remediere in zona..dar acolo din cate stiu se ocupa Contram firma lui tata Carabulea :)...hai sa traiti bine la standate m UE
Raspunde

mircea

Acum 7 ani

Undeva in zona carosabilul este inclinat spre centru langa bordura adica pe banda 2 este o balta tot timpul acolo cand ploua ne mai vorbind de marginea drumului acolo unde se scurge apa mai tot timpul iar in curba de la Vestem spre SIBIU cand vii de la punct control la fel se face o balta ae pare ca pana la urma aceste borduri sunt niste capacane tine apa pe timp de ploaie iar pe timp de iarna zapada cei care facem naveta prin acest loc cam stim ce pericole ne asteapta ma mir ca tanarul de 21 de ani nu a stiut iar lipsa de experienta si-a spus cuvantul dar sa nu uitam starea drumului asa ca atentie in aceasta zona se face lac ar fi bine sa luam si o barca cu noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus