X
shopping city sibiu

ACTUALIZARE Accident de muncă la mall. Reacția Sibiu Shopping City

Actualizare:

„Accidentul s-a produs în timpul lucrărilor la extinderea Shopping City Sibiu. Echipele de urgență ale centrului comercial au intervenit imediat ce a fost anunțat incidentul. Cei doi muncitori răniți nu sunt angajați ai Shopping City Sibiu, ci ai societății contractate pentru realizarea lucrărilor. Suntem deja în legătură cu autoritățile și le vom pune la dispoziție toată documentația pe care o vor solicita în cadrul investigației deschise în urma acestui nefericit incident”.

Știre inițială:

Un accident de muncă a avut loc în urmă cu câteva minute pe șantierul de extindere a Sibiu Shopping City, la fața locului intervenind un echipaj SMURD și o Ambulanță.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, echipajul SMURD a fost chemat pentru un ”traumatism membru inferior prin strivire”.

Din primele informații se pare că este vorba despre doi muncitori răniți, de 40 și 45 de ani. În acest moment ei sunt transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Unul are o fractură de femur, iar celălalt cu contuzie și posibil fractură de membru inferior. Se pare că ar fi căzut o schelă peste ei, ei lucrând undeva în spatele mall-ului.

Cei doi răniți sunt conștienți.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact