X
coruptie

Video | Cum ar fi viaţa ta fără corupţie? Clip viral postat de Ambasada SUA

Ambasada SUA la București a postat pe Facebook un videoclip în care apar mai mulți tineri care răspund la întrebarea „Cum ar fi viața ta fără corupție?”. Un nivel de trai mai bun, salarii corecte, învăţământ şi sănătate mai bune, sunt câteva dintre răspunsuri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu care mai citeste

  Poate ar fi mai interesant daca Ambasada SUA ne-ar mai arata si un filmulet in care sa ne explice cum poate arata America fara cazurile de coruptie deja dovedite : Ingerintele Rusiei in alegeriile prezidentiale prin finantari si campanii de manipulare aprobate tot de catre unii americani de la nivel inalt, ingerintele executive prin admin prezidentiala Trump in acuzatiile asupra procurorului general si demiterea acestuia, demiteriile prin presiuniile exercitate de catre administratia Trump asupra conducerii FBI, cenzurarea trusturilor mass media si a unor reporter oficiali la Casa Alba, etc!!!! Poate ar fi frumos sa isi mai vada si ei de barna din ochi lor si sa nu isi mai bage batu prin gard sa atatea state in curs de dezvoltare ca sa devina dependente de ei!!!
  Mai pe romaneste …..egalitatea suverana a statelor, inviolabilitatea frontierelor, integritatea teritoriala, neamestecul in treburile interne, egalitatea in drepturi si dreptul popoarelor de a dispune de ele insele,….idei cuprinse prima data in 1918 de Woodrow Wilson si ulterior preluate in Carta(ONU) de la Paris din anul 1990 si Actul Final de la Helsinki din anul 1975.

  We hold these truths to be sacred & undeniable; that all men are created equal & independent, that from that equal creation they derive rights inherent & inalienable, among which are the preservation of life, & liberty, & the pursuit of happiness……original Rough draught written by Thomas Jefferson United States Declaration of Independence(asta pt americanii originali care oricum nu stiu romana si nu isi urmaresc decat scopul si interesul) !!!!Mai in gluma mai serios nu e doar un slogan din reclama de la Fisrt Bank of America, demagogilor de scoala noua, e chiar ideia vostra originala!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  …ceea ce trebuie noi sa intelegem este ca intradevar ” all men are created equal & independent” but americans are more equal and definitely more independent than the rest

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MB

  Corruption exists in every country (Transparency International) — people or organizations with their own agendas — nothing new, but we must talk about it.

  I believe the intention of the film is to open and promote dialog — start the discussion in a positive light.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   nu este gresit, toti suntem de acord ca asa ar trebui sa stea lucrurile, ne e nimic nou. Singura problema e ca cine sta in spatele acestei initiative nu e chiar cel mai in masura sa ne invarta cutitul in rana, mai ales ca in general stim ca ei nu fac nimic fara un beneficiu direct sau indirect si asta pe toata suprafata Terrei, iar cand e vorba de legi, le ocolesc ori de cate ori le convine.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  Anumiți colegi de forum (jumătate+ pesedei) compară nivelul de corupție din Românica roșie de azi cu SUA sau orice altă țară non bananieră și ajung la concluzia: „las-o mă că și voi aveți corupți deci ce veniți să ne dați lecții nouă cum să renunțăm noi la ai noștri!” devine clar de ce pleacă oamenii din țara asta!

  Modificarea de mentalitate (la care se face apel în clip) care necesară pentru a începe să eliminăm corupția din societate e, se pare, foarte departe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact