Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

USR se pregătește de alegeri. Cosette Chichirău: ”Dan Barna, nu pare că susții democrația”

USR se pregătește de alegeri. Cosette Chichirău: ”Dan Barna, nu pare că susții democrația”

Înaintea alegerilor prezidențiale sunt programate alegeri pentru șefia USR, iar Cosette Chichirău, contracandidata lui Dan Barna, îl acuză pe acesta de conducere dictatorială. „Ai refuzat orice dezbatere în cursa internă pentru președinția partidului până pe 31 august, ultima zi de campanie. Ai organizat alegerile interne înaintea celor prezidențiale. Două greșeli care ne dau de gândit. Dar a greși e omenește. Repară aceste greșeli acum - hai să dezbatem, hai să amânăm alegerile - și vei putea intra onorabil în cele două curse, pentru președinția USR și a țării. Persistă în greșeală și îți vei pierde legitimitatea de a candida într-un proces democratic, pentru că nu pare că susții democrația”, a scris Cosette Chichirău într-un mesaj postat pe un grup de discuții al USR, conform Digi24. „Cred în principii și cred în democrație. După 16 ani petrecuți în SUA, nu m-am întors în România ca să tac. Nu m-am întors ca să susțin niște oameni pentru niște funcții. M-am întors ca să construim democrația în România. Ajută-mă!”, îi cere deputata USR Cosette Chichirău lui Dan Barna.

USR își va alege noul președinte la jumătatea lunii septembrie. Singurii candidați înscriși în luptă sunt actualul președinte, Dan Barna și deputatul de Iași Cosette Chichirău, fiecare purtând o campanie internă pentru a-și atrage voturile membrilor formațiunii. Votul electronic direct are loc între 1 și 3 septembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

civis

Acum 4 ani

nu stiu cine-i aceasta doamna, dar pare a avea un cv mai bun, cf postarilor usr iasi. si, in mod cert, un discurs mult mai bun. de fapt, un discurs.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tatian Vijgălău

Acum 4 ani

Doamna Cosette este sansa neamului romanesc de a-si fauri destinul maret! Vrem o tara ca afara! Ne va fi dor de pesedisti, credeti-ma, cand ii vedem pe hipsterii astia cum isi dau cu posetele in cap!
Raspunde

S

Acum 4 ani

Are dreptate doamna C. C. (prea multe litere ca să-i scriu numele întreg :)) . O fi de-al nostru Barna, dar sa lase figurile astea.
Raspunde

motanul garfield

Acum 4 ani

Dna asta nu cred ca moare de dragul romanilor...
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Asa e, dar stii d-ta vreun politician roman care chiar moare de grija romanilor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus