Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

TIR rasturnat pe carosabil, intre Boita si Talmaciu

Traficul pe DN 7 a fost blocat complet, joi după-amiază, între localităţile Tălmaciu şi Boiţa din judeţul Sibiu, după ce remorca unui TIR care a lovit un copac de pe marginea drumului s-a răsturnat pe şosea, fără să existe persoane rănite.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că traficul rutier între localităţile Tălmaciu şi Boiţa este complet blocat.

"Din informaţiile pe care le avem până acum, se pare că un TIR a intrat într-un copac de pe marginea drumului, iar remorca s-a răsturnat pe carosabil", a spus Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, în urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită

Luciana Balteş a precizat că TIR-ul este încărcat cu hârtie, dar marfa nu s-a împrăştiat pe carosabil.

În plus, Balteş a spus că rezervorul de motorină al camionului s-a spart, fără a exista însă pericol de explozie.

Mai multe echipaje de Poliţie şi drumari s-au deplasat la locul accidentului, dar degajarea carosabilului ar putea să dureze mai mult timp, întrucât remorca răsturnată este încărcată.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Florin

Acum 10 ani

Accidentul s-a produs intre Talmaciu2 si giratoriul din post control, nu unde ziceti voi mari ziaristi informati.......
Raspunde

Florin

Acum 10 ani

Ziaristi din franzela, ati copiat stirea unii de la altii cu tot cu tampenii..... accidentul de care ziceti voi s-a produs luna trecuta(intre talmaciu si boita)
Raspunde

Bau

Acum 10 ani

florin accidentul a fost chiar azi si exact unde este specificat in anunt.Am fost acolo...posibil sa fi fost unul asemanator luna trecuta.
Raspunde

@ 1, 2 si 3

Acum 10 ani

nici unul nu aveti informatia completa. este vorba de 2 accidente. unul la Boita si altul la sensul giratoriu de la Vestem. pana la urma.... ziaristul a zis bine, la fel si Politia. Cel de la talmaciu 2 s-a rodus dupa cateva ore fata de primul. va pup pa, pa!
Raspunde

ghelmeaza f.

Acum 10 ani

adevaru ie ca noi sibieni suntem in totalitate niste mùisti de talie mondiala. asta pentruca avem rozeta sparta dela nastere.
Raspunde

@ Ghelmeaza f.

Acum 10 ani

Poate tu!
Raspunde

@5

Acum 10 ani

Poponare ai gresit site-ul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus