Luni,
13.05.2024
Parțial Noros
Acum
8°C

Interviu cu trupa Cargo: Daca rockerii din Sibiu sunt asa cum i-am lasat acum trei ani, sambata va fi o explozie de energie!

Trupa Cargo revine sâmbătă cu un concert în Sibiu după trei ani de pauză. Ce așteptări au băieții și ce surprize pregătesc pentru concertul din Piața Mică, aflați în rândurile următoare.

 

Rep.: Au trecut trei ani de la ultimul concert Cargo la Sibiu. Nu vi s-a făcut dor de Sibiu în tot acest timp?

Cargo: Bineînţeles, este un oraş în care revenim cu mare plăcere de fiecare dată. Avem aici mulţi prieteni dragi, iar basistul nostru, Florin Barbu, trăieşte în Sibiu de cinci ani.

Rep.: Dar de fanii din Sibiu?

Cargo: Atunci când vorbim despre un oraş vorbim în primul rând despre fanii noştri din acel oraş. Noi ţinem legătură cu mulţi dintre ei prin intermediul reţelelor de socializare (facebook.com/cargorock) şi am fost bucuroşi să putem răspunde în sfârşit: "Da! venim pe 19 Octombrie!" la întrebarea "Când mai veniţi pe la noi?", la un proiect pe care îl susţinem deja de ceva vreme - Reţeaua de colectare RoRec.

Rep.: Ce aţi pregătit pentru ”marea revenire” de sâmbătă?

Cargo: Faţă de acum trei ani, revenim cu o nouă componentă - la clape fiind Ionuţ Carja iar la bass - sibianul Florin Barbu. Vom cânta "Nu mă lasă să-mi fie dor", care este o piesă nouă. În rest, vom vedea la faţă locului! Multă lume nu ştie, dar noi hotărâm ce cântăm chiar pe scenă!

Rep.: Când vom ascultă următorul album Cargo?

Cargo: Lucrăm la piese noi, care vor apărea una câte una. Când va fi gata materialul de album, îl vom lansa. Dar va mai dura!

Rep.: Recycling rocks? Un mesaj pentru responsabilitate faţă de mediu?

Cargo: Primim semne clare că planetă Pământ suferă! Cu toţii ne întrebăm - "bine, dar ce pot face eu pentru asta?". Unul din cele mai simple lucruri pe care le putem face este reciclarea, iar noi susţinem Asociaţia RoRec în iniţiativa lor. Sperăm că prin intermediul vocilor noastre să convingem cât mai multă lume să recicleze „tot ce se bagă în prinză sau merge pe baterii”.

Rep.: Un mesaj pentru rockerii din Sibiu.

Cargo: Un concert de excepţie nu se poate face fără un public de excepţie! Dacă rockerii din Sibiu sunt aşa cum i-am lăsat acum trei ani, sâmbătă va fi o explozie de energie! Abia aşteptăm să ne reîntâlnim cu voi!

 

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 10 ani

concertul este binevenit...din pacate in Sibiu NU se recicleaza nimic...nu exista decat in 2-3 locuri containere pentru colectare selective. Unde exista se pune totul la un loc...si in final se arunca la groapa de gunoi. Am vazut asta in foarte multe locuri!
Raspunde

seby

Acum 10 ani

Un rocker se rataceste prin padure.Tot mergand ajunge la o stana. Ciobanii il invita sa intre, ii dau sa manance, si in timp ce el manca ei tot se uitau la el ca avea parul lung si era imbracat in piele si isi dadeau coate.La un moment dat un cioban il intreba: - Auzi? Tu esti fata sau baiat? - Baiat! - De f*u*t*u*t tot te f*u*t*e*m, dar sa stim cum sa te punem!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus