Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Aproape 400 de tone de motorina, confiscate din Saliste. 16 benzinarii, inchise

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă anunță că au confiscat aproximativ 393 de tone de motorină de la o societate din Săliște, județul Sibiu. Fără a preciza și numele societății, inspectorii antifraudă spun că au aplicat și o amendă de 50.000 de lei societății care vindea prin intermediul a două stații din Săliște ”carburant fără autorizație”, după cum se arată într-un comunicat de presă citat de Mediafax. În plus, toate cele 16 benzinării ale societății au fost suspendate timp de o lună.
”Pentru staţiile de distribuţie a carburantului societatea deţinea atestat de comercializare en detail motorină şi benzină pentru un număr de rezervoare de două ori mai mic decât cel deţinut şi operat în realitate. Carburantul depozitat fără autorizaţie reprezenta cca 70% din motorina destinată comercializării şi avea o valoare totală de 2.469.888,83 lei. Procedura de valorificare a bunurilor devenite proprietatea statului este în plină desfăşurare, până în prezent s-a încasat şi virat la bugetul de stat suma de 1.175.950,26 lei. DGAF continuă măsurile de identificare şi sancţionare a societăţilor care au achiziţionat carburanţi înainte de 1 aprilie 2014 (data intrării în vigoare a majorării accizei) şi îi depozitează fără autorizaţie în vederea comercializării ulterioare cu preţ majorat”, se arată în comunicatul Direcției Antifraudă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1586

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Costeiu Eftimie

Acum 10 ani

Traiane! Esti un mare idiot. Te credeam om cu coloana vertebrala dar tu esti un pusti la varsta pubertatii. Esti nasol rau ba!
Raspunde

Ungur

Acum 10 ani

\"Aproximativ peste....\" Ba esti de groaza! Inapoi la scoala Traienel!
Raspunde

bibi

Acum 10 ani

1, Si eu te credeam mort...
Raspunde

unu

Acum 10 ani

\"o amendă de 50.000\"... lei, euro, ruble, ce??? ...\"societății\"
Raspunde

vecina

Acum 10 ani

iar va e frica ...de ce nu spuneti numele societatii.nu o societate din Saliste...
Raspunde

ha ha

Acum 10 ani

la bulau cu benzinarii...sau facut milionari pe furaciuni....berbecali si nea ilie va asteapta
Raspunde

Crissalia Suruburi Sibiu

Acum 10 ani

Magazin Crissalia-suruburi pe malul Cibinului str. Metalurgistilor 3, Sibiu luni-vineri 08.00-18.00 tel. 0752 20.50.60 ***www.facebook.com/crissalia.suruburi ***www.suruburi-sibiu.ro/
Raspunde

Cezar

Acum 10 ani

De ce nu daţi nume? Aral sau cine?
Raspunde

@1,@2

Acum 10 ani

Atunci cand lucrezi sofer, e imposibil sa nu faci mici greseli de circulatie, atunci cand esti artist e imposibil sa ti minte toate versurile, atunci cand esti fotbalist mai dai si cate un autogol, iar daca esti ziarist si lucrezi zilnic cu litere.... Ai ghicit.... E imposibil sa nu apara greseli. Ma bucur ca te-am lamurit. Acum treci inapoi la sapa!!!
Raspunde

Gogu

Acum 10 ani

Pentru @9. Ba se vede de la o posta ca tu esti mare dobitoc. La cum pui tu problema, noroc ca Deleanu asta nu e chirurg.... Ca vorba aia \"operatie reusita, pacient mort\". Asa ca ciocu mic fraiere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus