Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
19°C

FOTO Incendiu in Talmacel. Trei gospodarii au fost afectate

Trei gospodării au fost afectate și un autoturism a fost distrus în urma unui incendiu ce a pornit într-o șură în satul Tălmăcel. Inițial, ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu două autospeciale, însă după ce inceniul a luat amploare, au mai ajuns alte două autospeciale. Incendiul a pornit înițial de la o șură, însă s-a extins repede la alte două șuri și două case. Într-una din șuri era și un sutoturism Dacia Logan, care a fost distrusă de foc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dacia Logan

Vizualizari: 326

Comentarii

4 comentarii

mosu

Acum 9 ani

Oameni nepregatiti, cu ceva sange rece puteau sa faca intre timp si un gratar in cinstea zilei de 23 august, ca pe vremuri. Apropo, Loganul era parcat regulamentar in sura ?
Raspunde

Nu conteaza

Acum 9 ani

Vorbesti aiurea in necunostiinta de cauza. Daca ramaneai fara casa si agoniseala de o viata in cateva minute ...sigur nu te apucai de aruncat cu noroi. Tot respectul pt oamenii \"nepregatiti\" cum ii numesti, care au salvat ce au mai putut. In fine nu vreau sa intru in polemici dar asta e chiar un necaz de care nu ar trebui sa faci caterinica...cine stie cand ti se poate intampla si tie?!?!
Raspunde

idem 2

Acum 9 ani

Sarcasmul si rautatea nu ne duc in directii placute!
Raspunde

9 Mai

Acum 9 ani

Abia asteppt sa-i vad pe acei minunati \"locatari \" inarmati cu vaselina la speriat de etnici !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus