Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Peste 400 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că în judeţul Sibiu sunt disponibile 415 locuri de munca vacante. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (257), Mediaş (132), Agnita (17), Dumbrăveni (6) şi Avrig (3).

„Din totalul locurilor de munca, 68 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea calculatoare, asistent manager, analist cumpărări, consilier administraţie publică, consilier juridic, director vânzări, inginer textile, inginer electronist, inginer producţie, inginer mecanic, inspector administraţie publică, programator, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, redactor, specialist marketing, tehnician analist calitate. Restul de 347 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus