Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cod galben de ninsori si viscol in tot judetul Sibiu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ninsori, viscol, precipitaţii şi polei, valabilă în tot județul Sibiu, începând de duminică seara până luni seara, la ora 20:00.

”Începând de duminică seara (28 decembrie) ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, iar în jumătatea sudică a Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei şi nordul Olteniei vor fi abundente şi se va depune un strat nou şi consistent de zăpadă. În Dobrogea, iar în prima parte a nopţii şi în jumătatea de sud-est a Munteniei, precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

În Muntenia, Moldova, Dobrogea şi estul Olteniei, vântul se va intensifica şi va depăşi la rafală 70 km/h, viscolind şi troienind zăpada”, a transmis ANM.

Pentru a preveni evenualele situații periculoase, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a s-a întrunit duminică dimineață, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Viceprim-ministrul pentru securitate națională și ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat cu această ocazie că a avut discuții directe cu toți prefecții din țară și că nu se înregistrează probleme deosebite deocamdată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

mãi dobre,

Acum 9 ani

despre sibiu ai ceva informatii sau doar \"pontezi \" stiri centrale, jurnalistule?
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Vai de ei va fi in Sud! Noi suntem mai protejati!
Raspunde

@2

Acum 9 ani

tot asa e si la noi da ei se vaita mai tare.
Raspunde

uaaau

Acum 9 ani

fantastic ninge iarna!
Raspunde

Meteomincinosul

Acum 9 ani

Bai,ia mai terminati dreaq cu atatea coduri portocalii,galbene,albastre,roz bonbon,acum 30-40 de ani romanii nu mai stiau de coduri sau E-uri din alimente si erau mai sanatosi si mai naturali,acum ati importat din Occident numai ce e rau!
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Acum 30-40 de ani probabil ca circulau pe dn-uri cam 10% din nr. masinilor care circula acum. In plus, nu erau \"bolizii de lux\" (vezi stirea de aseara, de fapt un biet BMW seria 3 vechi), nu existau \"aventurierii\" (adica cocalarii) care sa le conduca prosteste si, nu in ultimul rand, nu prea aveai ce pune-n rezervor pentru deplasari lungi. Cred ca a sti ce te-asteapta plecand la drum e un lucru bun.
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Ba aveai ce pune-n rezervor,daca erai gospodar si descurcaret aveai,mai ai putin si incepi si cu vrajeala ca atunci mureau oameni de foame...ei bine afla amice ca nu murea nimeni de foame...toti aveau rude pe la tara ,se descurcau,toti aveau un job...nu existau penneri,boschetari si loseri ca azi...ia contrazice-ma ,daca ai cu ce!
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Calmează-te ca faci naibii un infarct. Stii ca n-ai dreptate dar insiști in prostia ta. Hold your horses! Ti s-au cam urcat sarmalele la cap.
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Tu de unde dreaq ai mai aparut,aratare retarda?ciocu mic si joc de glezna....MARS!!!!!!!!!!!!
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Adevarul e ca acum 30-40 de ani, adica in anii 75 nu erau atatea masini si nici atatia soferi amatori. Permisul se lua greu, de permis luat la Pitesti inca nu auzise nimeni. Nu erau smecheri care sa faca pe nebunii pe sosele. Sau erau f. putini: unu la o suta. Acum... De foame nu murea nimeni, dar nici nu faceau din mancat un scop in sine ca acum... Sa speram ca vremea rea n-o sa ne faca probleme mai grave decat sunt de obicei iarna...
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Corect Gogule,respect si sarbatori fericite iti doresc!
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Multimesc frumos! Un An Nou fericit si tie, si celorlati forumisti!
Raspunde

inzpezitu

Acum 9 ani

le urez nostalgiclor de pcr siconducatorii lor sa se adune toti si sa faca o republica undeva prin sud s-au moldova sa taie porcu de pe lista si sa mearga la lucru in ziua de craciun. la multi ani va urez.
Raspunde

@9

Acum 9 ani

O fi cumpărat mamica ta spatiul pe internet si eu nu stiu??? In afara de a arunca invective pe aici, poti sa porti o discutie civilizata??? I-ati pilulele alea frumos colorate si ne relaxed.
Raspunde

123

Acum 9 ani

Si totusi ce legatura au masinile cu diversitatea de coduri?
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Hai sa-ti spun cum ma descurcam prin anii \'80-89: Mi-am vandut Renault-ul si mi-am luat Trabant. Stii de ce? Pentru ca lucram la un santier care tinea de MTTc, aveam permis CFR cl.I si multi prieteni in Buc. Mi-am facut la unitatea de elicoptere doua canistre custom din aluminiu dupa forma a doua valize, fiecare de 27 litri. Imi aduceam de la Bucuresti cam 50 l de benzina/luna. Un alt prieten, care lucra la 13 Decembrie, imi \"facea rost\" de 50-60 de litri de benzina de extractie de la tabacarie, iar 20-30 de litri de motorina cred ca-ti dai seama ca nu erau o problema. Si uite asa aveam cam 130-140 de litri de combustibil pentru Trabi in fiecare luna. Mergeam si dupa tigari, la 300 de metri de casa, cu masina. Nu-ti mai spun ca am vazut tara asta in lung si-n lat, cu un cost de 50-60 de bani pe litru. In fiecare weekend mergeam, iarna, la schi la Paltinis. Din mai pana-n octombrie, zilnic la Ocna. Si repet, ma intalneam destul de rar cu turisme pe drum, mai mult camioane si autobuze. Hai sa vorbim si despre mancare: aveam bunici la tara, taiam in fiecare an doi porci, gaini la discretie. A trebuit sa-mi \"fac rost\" de lada frigorifica, sa am undebpune carnea. Mai aparea din cand in cand cate-un vitel, taiat la ceas de taina, in pivnita de la tara, era interzis... Stii ce nostalgii am in privinta mancarii? Sa mai mananc batog de rechin si ghiudem adevarat, asa cum le gaseam la Mercurul de pe centru. Acum, acolo-i un magazin care vinde toale \"de firma\", (chinezerii ordinare) pe care le cumpara cocalarii si pipitele care vor sa fie \"trendy\". Cafeaua, nessul, whisky-ul, Kent-ul, coca-cola nu erau o problema, aveam prieteni pe la crasmele din Sibiu... Deci, m-am descurcat sau nu? Am fost gospodar sau nu? Cel cu postul de la @8 are, partial, dreptate: fii calm, iti fierbe creierul, te paste un accident vascular cerebral, si-ar fi pacat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus