Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Mirii din "Orasul de zahar", la Cinemateca Astra Film

Cinemateca Astra Film propune un alt film săptămâna aceasta – „Sugar Town: The Bridegrooms” / Mirii din ”Orașul de zahăr” (regia: Kimon Tsakiris).

În Zacharo, un orășel din sud-vestul Greciei, populația preponderent masculină are mari dificultăți în a găsi partenere de viață. Migrația femeilor către marile orașe are efecte vizibile în această localitate îndepărtată: majoritatea bărbaților sunt burlaci. În pragul alegerilor locale, primarul, pentru a fi reales, vine cu o promisiune electorală surprinzătoare: le promite burlacilor locului femei.

Precum în reality-show-urile matrimoniale televizate, bărbații din Zacharo pornesc spre Rusia unde sunt așteptați de femei singure, văduve sau divorțate, în urma unui aranjament făcut de primar, deși tradiția locală interzice căsătoriile mixte. Aceștia au la dispoziție doar câteva zile să se îndrăgostească. Vor reuși să depășească barierele lingvistice, culturale și de mentalitate care-i separă?

Proiecția filmului are loc vineri, 20 februarie 2015, de la ora 19:00, la sala Astra Film Cinema, în Piața Mică, nr. 11.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus