Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Un sibian a castigat peste o suta de mii de euro la "pacanele"

Un sibian a avut norocul de a câștiga 115000 de euro la ”păcănele”, după ce a jucat la o agenția de pariuri de pe Bulevardul Mihai Viteazu, la numărul 47. Premiul exact a fost de 520.290,62 lei, adică aproximativ 115.000 de euro.

"Mă jucam la aparat și la un moment dat mi-au apărut pe ecran simbolurile KING-KONG-CASH care m-au dus în Speciala Mega Jackpot. În specială am selectat 7 jocuri gratuite iar la ultima mână au aprut pe ecran cele 5 faimoase gorile. În momentul acela nu am știut exact ce se întamplă, iar când am realizat nu mi-a venit sa cred. Am vazut de-a lungul timpului multe filmari cu câștigatori ai altor premii dar sincer să fiu nu m-am gândit niciodată că eu aș putea câștiga un astfel de premiu", a declarat câștigătorul, citat de site-ul oficial al jocului de noroc.

Cu cea mai mare parte a premiului sibianul va achita creditul făcut recent pentru achiziţionarea unui apartament.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Un cetatean resposabil

Acum 9 ani

Cu un asemenea articol aruncati in ruina sute de alti jucatori \" mai putin norocosi \" . Ar fi interesant de stiut cati bani a pierdut pana acum acest norocos si cati va pierde de acum inainte !
Raspunde

Bula

Acum 9 ani

VOUA CAT V-A DAT SA SCRIETI ARTICOLUL ASTA? vorba cantecului: REPEDE SI IEFTIN V-ATI VANDUT...
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

Si eu mergeam ieri pe Bd. Mihai Viteazu si la un moment dat a cazut in fata mea o valiza plina cu bani. In ea erau exact 520.290,62 lei :))))
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Corect era: \" vu banii a achitat obparte din datoriile de la pacanele si moța de la bar\" :)
Raspunde

eu

Acum 9 ani

nu cred ca este cazul sa faceti reclama unei astfel de intimplari...sunt destui oameni, in special tineri, care isi pierd prietenii, familia,etc. jucand la astfel de jocuri, fac datorii, devin dependenti si unii chiar isi iau viata din cauza lor...putea lipsi un astfel de articol - nu aduce nimic bun, numai o incurajare pentru fraierii care spera sa se imbogateasca din asa ceva...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus