Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Ion Besoiu implineste astazi 84 de ani: Ma duc la biserica sa ma rog pentru parintii mei

Născut în data de 11 martie 1931, la Sibiu, actorul Ion Besoiu sărbătorește astăzi împlinirea vârstei de 84 de ani.

"Îmi doresc să-mi dea Dumnezeu sănătate și mintea limpede în continuare. Îmi doresc și pace pe pământ și între oameni bunăvoire, fiindcă mă îngrijorează situația aceasta de război și eu, care am trăit și războiul, sunt sătul de așa ceva. Este îngrijorător, înspăimântător ce se întâmplă acum în lume", a declarat Ion Besoiu, miercuri, pentru AGERPRES.

Artistul a spus că își va petrece ziua aniversară cu un drum la biserică, un prânz cu prietenii și o vizită la nepoțeii de zece luni. "Astăzi, în primul rând mă duc la biserică să mă rog pentru părinții mei, de acolo merg la o masă, la un prânz pe care mi-l oferă niște prieteni foarte apropiați, de vârsta mea, niște profesori universitari doctori, prieteni buni și dragi, după care vreau să mă duc să-mi văd nepoțeii, cei doi gemeni, o fetiță și un băiat, pe care mi i-a dăruit fiica mea acum 10 luni, să-i pup și să le mulțumesc. Cam acesta este programul meu de astăzi", a precizat actorul pentru agenția națională de presă.

Ion Besoiu este președintele executiv al “Fundației Sibiul Vechi. Sibiu — Hermannstadt”, asociație care îi ajută pe tinerii talentați și care oferă premii etnografilor. În 2001 a fost declarat cetățean de Onoare al Municipiului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Liviu

Acum 9 ani

Oare ce mai face Angela Albani? Cred că blondul UTM-ist,din nota 0 la purtare îşi aminteşte de tinereţea sa demnă de un viitor comunist adulat de criticul Oproiu, şi uite aşa , cum bate vântul suntem demn de cinste.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Esti rau, cred ca fiecare om a avut in viata anumite probleme in care n-ar trebui sa ne bagam nasul. Eu ii spun un simplu \"La multi ani sanatosi, maestre!\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus