Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Carmen Iohannis si-a dus elevii de la "Lazar" in excursie la Palatul Parlamentului

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, şi elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la Bucureşti, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum şi Muzeul Cotroceni, informează Mediafax.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, şi-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.

Soţia preşedintelui şi elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar şi Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară a fost restrânsă la lucrul în comisii, vizita acesteia nefiind anunţată oficial.

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu şi este dirigintă la clasa a IX-a. Într-un interviu acordat televiziunii publice, în luna ianuarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis spunea că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor şi că intenţionează să păstreze câteva ore la liceul sibian şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.

"Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti", spunea ea.

O lună mai târziu, în 26 februarie, Carmen Iohannis declara, la Berlin, unde l-a însoţit pe preşedinte în vizita oficială, că deocamdată nu şi-a început activitatea de Primă Doamnă, dar că i-ar plăcea să se implice în educaţie şi în susţinerea tinerelor talente.

Totodată, soţia preşedintelui a recunoscut că îi este greu să facă naveta de la Sibiu la Bucureşti.

"Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm", a afirmat ea, adăugând că doreşte să predea în continuare, "măcar cu jumătate de normă".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

31 comentarii

eu

Acum 9 ani

bruk sau lazar????? hotaraste-te
Raspunde

Mircian

Acum 9 ani

Vedeti, daca aveam un cinema multiplex ii ducea acolo dna Iohannis, dar cum n-avem... Domnilor conducatori, se aude?!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

\'\'O lună mai târziu, în 26 februarie, Carmen Iohannis declara, la Berlin, unde l-a însoţit pe preşedinte în vizita oficială, că deocamdată nu şi-a început activitatea de Primă Doamnă\'\'.N-as vrea sa fiu inteles gresit,dar in ce consta activitatea respectiva?Nu cumva puneti de la dvs.,dl Dobre?Daca da,va recomand s-o lasati mai usor..Daca nu,prefer sa ma abtin.Deocamdata.
Raspunde

Marian

Acum 9 ani

Ce bine ca n-avem cinema multiplex, asa mai ajung copiii nostrii sa cunoasca ceva istorie si cultura!
Raspunde

SIBIAN@4

Acum 9 ani

Corect 4!!! DAr ca au fost la un muzeu ,ca au fost la bibliteca nu aud pe nimeni ,in schimb disperati de cinema multiplex .Cultura de cucuruz la munte ..productie record la hectar.! Asta e cultura acestor doritori de cinema precum e si recolta la hectar de pe culturile de cucuruz de la munte ...Aceasa este \"cultura \" tineretuli de azi..Nu tu muzee ,nu tu biblioteca (doar lectura de pahar..cluburi ) ...Bine ca mai sint profi care inca gindesc ca pe a fi cit de cit cultivat ,a avea o minima cultura generala ,mai trebuie vizitat un muzeu ,un palat ..ca sint destule ...Cultura incepe sa prinda la unii elevi de mici ..Daca nu ar avea cine sa ii duca in asemenea escursii or sa merage ei elevi singuri in excurie la ..crisma ...si cu ace cultura or sa ramina !
Raspunde

Timmy T

Acum 9 ani

Wauu,ce profesoara dedicata elevilor ei,oare n-ar putea herr prezidente s-o puna ministru la educatie?:))))))))
Raspunde

torente

Acum 9 ani

bai realitatea fara s-a fac pe alti gelosi arata ca o adevarata prima doamna a tari ,se compara cu femeile din inalta societate ,nu fostele gospodine devenite printro conjuctura soatele fostilor toasi ,si un lucru bun nu uita de unde a plecat ,bucurativa ca sibiu a putut da asa ceva tari
Raspunde

freeeeeeeeeeee Sibiu

Acum 9 ani

Sibiul ar fi putut da tarii mult mai multe lucruri bune, dar nu e lasat in pace. S-o pus toata tara mina in mina cu cozile de topor sibiene, niste incopetenti, care ptr. functii si bani ne-o vindut, deci s-o pus pe sabotat, controlat, denigrat, furat, izolat, incatusat dictatorial cu masuri strimbe, constrins, toate impotriva Sibiului si sibienilor.
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Free Sibiu zici mai sibiene! Eu zic ca abia acum Johannis si Iubita Consoarta aduc la vedere adevarata valoare a Sibiului si sibienilor Un oras de rahat , mic prapadit si saracut a cqrui Primar a cheltuit numai banii primiti din mila tarii Stii mai agramate chiar este interesant Sibienii au comportamentul minoritarilor rromi Se milogesc sa le dai pomana , daca primesc se apuca si fac circ in batatura cu mici cu gratar , o tiganie de fapt. Daca nu le dai te spurca si te injura ca nu le dai de pomana Asta sunteti voi de fapt tiganii romaniei Asa ca ce sa te astepti de la unul care a condus sibiul atatia ani El comportament de bulibasa ea comportament piranda.
Raspunde

TSD Sibiu

Acum 9 ani

Daniela Cimpean \"noul PNL\" vechi metehne :) ***www.ancheteonline.ro/2015/04/cum-incaseaza-un-consilier-judetean-indemnizatie-de-la-cj-sibiu-dar-si-onorariu-de-avocat-prin-reprezentare-juridica-impotriva-cj-sibiu/
Raspunde

Ligia

Acum 9 ani

Foarte frumos, oferta de lucru,acasa,doar sa aveti calculator,acces net,seriozitate,postare anunturi gratuite,procent din vanzari,detalii la rockkid11***
Raspunde

@9

Acum 9 ani

ba frustrat timpit, Sibiul da la buget de zeci de ani cei mai multi bani pe cap de locuitor si inapoi primeste pe ultimile locuri, plus deconcentratele furate, voi vorbiti de milogeala, furt si tiganie, ba tupeist mincinos, hot si tigan.
Raspunde

@12

Acum 9 ani

stai si nu mai te surexcita aasa. Eu nu am zis ca Sibiul nu plateste impozite, sau cat primeste inapoi ( oricum primeste inapoi mult mai mult decat Clujul si Brasovul) si pe aia nu ii vad sa sufere asa de mult. Ceea ce incerc sa iti spun este ca Sibiul este un oras micut si provincial , umflat ca o gogoasa ranceda , care nu are nimic de oferit decat gargara.. Pana acum a fost ok ., odata cu venirea lui Johannis la Bucuresti toata perdeaua de fum s_a pierdut si Johannis si nevasta = Sibiul au inceput sa fie descoperiti de catre romani la adevarata lor valoare. Uite cat de curand tinta va fi Chiriac care a cheltuit aiurea banii Romaniei ( si nu ai Sibiului cum crezi ) Zvonurile zic ca deja lantul se strange , si ai sa vezi consecinta va fi anul asta o finantare mai mica. Asa ca daca vrea Maretul Sas va lua bani de la FIGEnescu si ii va da la Sibiu , Ceea ce va accentua situatia de milogi ai Romaniei care o aveti acum . Si asa incetul cu incetu o sa va intelegeti si voi rostul in societate . niste ciobani ( sau cojocari asa ca sa o fericim pe Prima Doamna) cu comportament de puradei ajunsi. Asa ca te rog nu te supara ca nu e vina ta ca te-ai nascut in Broscaria aia .
Raspunde

Cinema Multiplex

Acum 9 ani

Ne bucuram sincer ca acesti copii au reusit sa vada a 3-a cea mai mare cladire a Europei. Am fi donat chiar noi banii primiti pentru un cinema in Sibiu pentru o excursie a elevilor.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Dacă ţi-ar fi dărâmat ţie casa pentru a construi monstruozitatea aia, nu ai mai fi fost aşa de mândru.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

P.t nr 7 (torente) stai cam prost cu scrisul in limba romana. - bucurativa se scrie corect bucurati-va iar tari se scrie corect tarii, s-a fac se scrie sa legat iar printro se scrie corect printr-o .Si daca iti citesc atent ce 3,5 randuri scrise mai gasesc si alte greseli. Mai studiaza \"PRIETENE\"
Raspunde

@13

Acum 9 ani

Ba gogoasa mincinoasa, cum poti sa sustii asemenea minciuni si aberatii in gura mare, Sibiul primeste inapoi cei mai putini bani desi da la buget cei mai multi pe cap de locuitor din tara,plus ca o fost furat, izolat si sabotat incontinu de zeci de ani, esti in pozitia de hotu striga hotu , bai cleptomane spui ca cluju si brasovu primesc bani mai putini decit Sibiu, cum poti sa sustii asemenea minciuni si aberatii scursura comunista, brasovu o primit peste 600 de miliarde, plus patinoar, aeroport investitii in poiana din bani publici plus ca sta de o viata cu miinile in buzunarele Sibiului iar cluju si-o construit din bani publici furati de la noi centuri de diamante [cele mai scumpe din lume, semn ca acolo s-o furat de s-o stins] stadion, sala de sport, aeroport, s-o mutat Somesu ca sa poata face pista plus ca o bagat sinistru boc bani cu nemiluita si acum face autostrafa rus pe sustache inutila deocamdata, toate din bani publici, in timp ce sibienii si-o construit pe banii lor, plus ca deconcentratele Sibiului au fost date la altii de cozile de topor si vinzatorii Sibiului. Ati furat de aici de ati stins si mai aveti tupeul sa ziceti ca ne dati, jeguri comuniste. Pina si pe olguta de la craiova o scapat-o gura de o zis ca se face stadion din banii sibienilor. Care o fost proiectul de dezvoltare a Sibiului in 70 de ani a tarii asteia vizavi de Sibiu. Iti spun eu, furt, izolare, sabotaj, conducere dictatoriala impotriva a tot ce este sibian, culmea tupeului multi sunt platiti din banii sibienilor si ei lucreaza impotriva, falimentarea si transferul industriei sibiene in localitatile lor, deconcentrate furate si alte asemebea grozavii duse de politicienii astia ticalosi din tara asta. Ba ruptule in***, ai vrea sa fi si tu cioban marginean, bubuie invidia in tine, ba ciobanii sunt oameni harnici si inteligenti si au conditii de secol 21, nu un terchea berchea hot, mafiot si prost ca tine. Ba Sibiul e asa un \" oras mic si provincial, umflat ca o gogoasa rinceda\" de e al doilea oras al tarii si al optulea oras al lumii clasat de\' Forbes\' ca destinatie turistica. Bubuie si pocane invidia si oftica in unii ca tine de cind Sibiul o fost Capitala Culturala Europeana, in tara asta cu politici strimbe si ticaloase facute de mafioti. Inainte sustinea xeroxu ca sa le dea bani la iasoveni sa se dezvolte ca parca n-ar fi bagat bani in ei de zeci de ani cu vagoanele. Deconcentratele inapoi si banii de la gaz metan sa ramina in judetul Sibiu, nu sa facem miliardari de aiurea pe banii de pe gazul nostru, numa in tara asta ticaloasa se poate intimpla asemenea enormitati iar cu Chiriac , ba gunoi comunist ati incercat de ani de zile sa falimentati acest festival care o ajuns unul din cele mai mari ale lumii, ofticatule, sunteti o clica formata sa distrugeti tot ceea ce este afacere, produs, si succes sibian, voi mafioti sabotori trebuie neaparat scosi la suprafata si bagati dupa gratii pentru sabotaj intentionat, o lege in regim de urgenta impotriva sabotajului economic, v-ati bagat in toate afacerile sibienilor ca sa le sabotati, discreditati si falimentati, de erati in China si faceati asa ceva erati in bancade organe acum, mafiotilor.
Raspunde

@16

Acum 9 ani

Degeaba scri corect daca n-ai nimic de spus, aia e zero barat.
Raspunde

@17

Acum 9 ani

....Usurel natangule...nu te inflama asa,mai pune mana si pe carte,lingaule...mai lasa beutura,ia mai bine o cutie de xanax!:)))))))))))
Raspunde

@17

Acum 9 ani

Nu te exorciza asa sibian idiot ca nu ti -am facut niciun rau. Si ca sa te linistesti in Brasov toata lumea considera ca trebuie sa aiba grija de slugile lor sibiene. Ca si sluga sibaian e om , plateste impozite , si sluga mai avuta mai vine la sefi la Capitalasi mai lasa un ban la \"MULTIPLEX SI AQUA PARK hihihi) Cat priveste Sibiul nu eu o spun o spun statisticile economice are de trei ori mai putin turisti straini decat Brasovul si diferenta creste fiindca raspunsul turistilor a fost mai multe zile in oras la Brasov si mai putine la tara la Sibiu. Acum chestia cu comparatia intre UBB Cluj si ULBS e o gluma glumeata de-a ta! Ca daca ai vorbit serios e clar ca nu mai exista Xanax la voi la tara! Si ai dreptate Marginimea trebuie sa fie mandra pentru mostenirea ei culturala insa o parte s-a mutat la Sibiu si a inceput sa aiba \" apucaturile lui Chiriac\" circul si urarea Hai duru duru duru ...cea mai stramta...etc!
Raspunde

@20

Acum 9 ani

Bai idiotule acum o aratat la stiri jud. iasov, peste jumate fara apa si canalizare ati furat banii cu nemiluita si i-ati bagat toti in iasov si judetu e vraiste, voi vreti sa mai fiti si capiiala topirlani fanarioti, si acum cu jalba-n bat dupa bani europeni va sa mai aveti de unde mai fura. Daca sunteti buni produceva-ti banii voi asa cum fac sibienii nu-i furati de la altii. Si ca sa te linistesti grija ta si a iasovenilor e cum sa mai fure bani ca sunt niste hirciogi parazitari traiti din bani altora ptr. ca ei sunt prea prosti si puturosi ca sa poata sa mearga pe propriile picioare. Ba sa fiu in locu tau mi-ar fi si rusine ca sa mai dau replici in conditiia in care va aflati, ba oligofrofen handicapat si asistat. Ba ne faci slugi asa-i, pai ba potaie idioata, o sluga munceste si pentru el si pentru niste hirciogi puturosi si handicapati ca tine incapabili ca sa mearga pe propriile picioare, niste oaneni extrem de capabili in stare sa se duca si pe ei si sa care in spate si niste oligofreni handicapati ca tine, comunist imputit si jegos, te mindresti ca esti parazit si te duce altii in spate. Ba buhauile, Chiriac n-are nici o apucatura, apucaturi aveti voi de invidia ce va cuprinde cind vedeti ce amploare o luat festivalul sibian, v-ati incirdasit ca sa-l falimentati iar marginenii sunt niste oameni foarte harnici, inteligenti si intreprinzatori pe care niste mafioti ca tine v-ati coalizat ca sa-i denigrati, sabotati si sa le falimentati afacerile, asta nu-i gluma, trebuiti cautati scosi la suprafata si bagati la dupa gratii , aici e o mafie organizata din care faci parte, excrocule. Ba multiplex avem inaintea voastra la trident la care nu mai merge nimeni iar aqua park l-ati copiat pe Johannis cind o vrut sa faca primul aqua park din tara in Sibiu v-ati adunat si coalizat toata clica mafiota si sub masca ecologistilor l-ati impiedicat sa-l faca si dupa aceea a-ti facut la voi, ca nici in ziua de azi n-ati fi auzit de aqua park la cit de redusi sunteti ca si cu canalizarile si introdusul apei, 25 de ani a-ti dormit pina nu v-am spus noi ce trebuie facut in tara asta. Despre turisti, vai mama voastra disperatilor, la voi vin aia alungati de foame si de tintari, nu vin oameni educati ca la noi care cunosc si inteleg si stiu ca sa faca diferenta intre valoare si kitch, spre deosebire de ce vin la voi care nu stiti sa faceti diferenta intre kitch si valoare. Ba bolovane acum o dat la stiri ubb cluj are cei mai multi angajati la stat, eficienta zero barat, se milogeau sa vina firme straine ca sa le angajeze inutilii produsi de ei,s-o bagat si se baga bani publici cu nemiluita in niste gauri negre, s-o facut o statistica in tara asta despre ineficienta acestor asa zise universitati, a-ti umplut tara de birocrati si inutili la banu public care frineaza si scumpesc totul, eficienta de la universitatile voastre......... saracie lucie, tam tam si hau hau cit coprinde, universitatea sibiana desi este mai tinara este cu \'n\' clase peste tot ceea ce este in tara asta de kk. Firme sibiene, nu mai angajati decit absolventi de la universitatile sibiene, nu mai angajati inutilii altora cu gura mare care si-au demonstrat eficienta de zeci de ani. Nema tehnologie, masini, aeronave, ridicarea nivelului de trai, aia n-au produs decit paraziti la banii altora, de aia salariile in tara asta sunt cele mai mici, ca trebuie carati in spate toti inutilii de astia ca si asta care scrie si se lauda ca el e hirciog parazit si e carat in spate de \'slugile sibiene\' ba potaie asta e mentalitate de ev mediu cu slugi si paraziti ca tine.
Raspunde

vai

Acum 9 ani

tot mai penibila devine doamna asta cu elevii ei de rahat ....tara arde si baba se plimba cu copilasii prin capitala....nui de mirare haosul ce este in tara daca asa o primadoamna aiureaza complet cu elevii ei si profesia de profesor....o tara de compexati,disperati si oligpfreni corupti .....viitor zero...
Raspunde

@21

Acum 9 ani

ai perfecta dreptate....jale brasovul ala multlaudat....numai ,,turisti,, mitici si ,,soldoveni,, de balta....este depasit cu mult de sibiu desii nu credeam asta acum 10 ani ...in 5 ani raman cu un sfert de secol minim in urma....sunt frustati iasovenii deaia se uita la stiri in sibiu sa vada ce sa mai copieze...SIGUR prind proiectul M(UE) din ,,funduri ,,europene
Raspunde

felicitari

Acum 9 ani

Felicitari doamna Johannis, sunteti cu adevarat prima doamna a Romaniei. O adevarata doamna cum n-o avut tara asta pina acum, tara se afla pe miini bune.
Raspunde

@24

Acum 9 ani

Mars la troaca lingau jegos!!!o sa primesti un mic si-o bere la pet de 2,5 l de la sasi...hi hi hi!!!
Raspunde

@21@23

Acum 9 ani

Bai sibiene ; ca esti un pic tacanit asta e fara discutie;ca esti un mare patriot local nici asta nu e de discutat( ia mai spune ne cum e cu multiplexul de la Trident si primul aqua park secat din tara la Sibiu) Intrebarea este urmatoarea Problemele tale cu Chiriac sunt datorate faptului ca ai fost abuzat sau nu ai fost abuzat destul! Ma refeream la abuzul intelectual ca sa nu te stresezi cumva
Raspunde

@26

Acum 9 ani

Bai strigoiule, eu nu-s un pic tacanit, eu am un IQ mult mai mare ca al tau ca sa poata unu ca tine sa ma inteleaga, de aia ma faci in toate felurile, frustratule, pot sa-ti dau replici cit vrea muschii tai, oligofren handicapat, nici nu trebuie sa stau de vorba si sa mai cobor la unu de nivelul tau de intelegere sa-i explic ce si cum, piticanie. Stai linistit stiu cu ce te ocupi
Raspunde

@27

Acum 9 ani

ce ai buey strofocatule analfabet, nu ti-o mai dat mă~ta chisdă de esti nervos ?
Raspunde

jan de iasov

Acum 9 ani

bai intelectualu balti ,scolit la marile ,fabrici de facut nimica [universitati ]daca se traia in 70 de ani in normalitate ,acum sibiul pentru multi din speta ta frustrat si ofticos ,sibiu era pentru ,romania ,BADAN -BADAN daca sti ce reprezinta asta ,as tot faci comparati idioate si frustrnte ,bai aia care a les SIBIUL CAPITALA CULTURI EUROPEI SI SINGURU ORAS DE 3 STELE SI MERITA VIZITAT ,nu sunt de aia de i-si dau note singuri ,sunt deaia care stiu cu ce se maninca asta ,tu se vede ce multa cultura pornografica ai cun vezi ca nu aui argumente o dai cu trivialitati si obscenitati ,se vede ca in tinerete natarau batrin ,erai cu dezinformarea si infierarea ,reactionarilor care slabea a voastra dictatura comunista ,bai oaie sibiu este o mindrie nationala de aici in 89 s-a data cu comunismu ,ca s-a scri tu ce vrei au murit in sibiu 100 de oameni si distrugeri materiale vizibile si acum dupa 25 de ani ,ba nu bucurestiu a fost al 2 oras iesit in strada dupa ,timisoara ,sibiu a fost pe data de 21 dec89 sibiu avea victime ,si voi astia care intinati numele si evitati cu alke voastre televiziuni frustrate s-a mimalizati importanta sibiului la revolutie ,bai daca i-ti face perchezitie acasa tu si acum ai tabloul lu toasu ceasca in sufragerie ,in 22 dec89 ,te-ai culcat comunist si dimineata re-ai trezit capitalist ,ba pe noi sibieni nu ne interseaza ce se intimpla in vagauna ta de iasov s-au cluj ,vad ca tu te dai cocos dar nu ala de era sotu lui lenuta de plescoi ,fosta sinistru al dezvoltari ,ba ducetiva pe la ia la vorbitror ca multi bani va sifonat s-a va scoata localitatile din anonimat [cluj ,iasov ,p neamt ,craiova etc ] cred ca sti la ce ma refer ,vei fi si tu unu de ala din ecologisti cind a-ti stopat marele proiect ,acua -park [2004 ]si dupa s-au imultit acua-parcurile dupa modelu ,copy -paste in toata tara ,bai al tau candidat de iasov la prezidentiale a facut undeva la 1-2 la suta comparativ cu ,johannis ,vreo 7 000 000 asta spune totu ,ba oaua nu conteaza cit de mare esti ,conteaza ce ai in bibilica si cit de puternic esto economic ,s-au nu observi cum poulatia sibiului s-a dublat ,sibiu da o sansa la multi napastuiti sa-si cistige o piine muncind nu gargara pe net date de niste frustrati ca tine si cozile de topor care sabotati sibiu ,obiusnuitiva cu 10 cu doamna carmen ,johannis ca si prima doamna ,bai al tau boc i-si plimba familia cu elicopteru de la cluj la iasov sa-si viziteze rudele ,,inapoi tata daconcentratele ,nu locuri de munca platite de sibieni la clujeni ,iasoveni ,mureseni ,etc ,fiecare cu ce produce judetu ,si aia cu gazu este afdevarat ,adica neica nimeni de la vale tinem echpa de fotbal [astra ]cu bani subventionati de la stat si la amarasteni le inchidem gazu ca nu -si pot plati facturile ,de ce s-a nu avem noi in judet 2 echipe de fotbal de performanta din bani rezultati din bogatia naturala pe care o are judetu sibiu ,precum rusi cum se supara pe europa cum inchide robinetu ,asa ca frustratilor la care nu va convine in sibiu ,este liber plecati unde este bine ,nu va simte nimeni lipsa
Raspunde

@29

Acum 9 ani

Si toate astea le scrii la 3 dimineata!10
Raspunde

sibinel

Acum 9 ani

Concluzia: avem doar o jumatate de Prima doamna. Doamne, Doamne......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus