Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Actualizare Soferul unui BMW, somat cu focuri de arma sa opreasca. Retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE:

Șoferul imobilizat astăzi cu focuri de armă a fost reținut pentru 24 de ore.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliţiştii au urmărit astăzi, pe mai multe străzi din oraş, un şofer care se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Germania. Iniţial, poliţiştii au încercat să-l oprească pe strada Bâlea, în dreptul Spitalului Clinic Judeţean, pentru că avea avariile pornite. Şoferul nu a oprit, însă, la semnalele celor de la Rutieră.

Agenţii l-au urmărit pe o distanţă de mai bine de 2 kilometri, somându-l să oprească. La intersecţia dintre strada Teilor şi strada Gheorghe Doja, în cartierul Reşiţa, tânărul de la volan a oprit, a coborât din maşină şi a rupt-o la fugă.

Poliţiştii au coborât şi ei din maşină şi au tras trei focuri de avertisment, în plan vertical. Măsura nu a avut niciun efect, aşa că au alergat după el şi, în cele din urmă, l-au prins. În mod surprinzător, nu le era necunoscut.

Tânărul de 27 de ani făcuse aceeaşi figură şi la începutul acestui an, în luna ianuarie. Atunci, a fost somat să oprească pe Mihai Viteazu, în cadrul unui filtru organizat de poliţişti. Tânărul a accelerat, iar în giratoriul de la intersecția dintre dulevardul Mihai Viteazu cu strada Nicolae Iorga, a intrat într-un stâlp. Maşina pe care o conducea atunci, un Ford Mondeo înmatriculat în Bulgaria, a fost grav avariată. Atât el, cât şi pasagerul din dreapta, un tânăr de 18 ani, au ajuns la spital.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul nu are permis de conducere, dar este cercetat în mai multe dosare penale, pentru că a fost prins la volan, în unele cazuri şi sub influenţa alcoolului. Şi de această dată, şoferul era băut. “Pe numele conducătorului auto a fost deschis un nou dosar penal pentru conducere fără a deţine acest drept”, explică agent Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

Tânărul este din satul Vale, care aparţine de Sălişte. Faptul că nu a oprit la semnalele poliţiştilor va reprezenta o circumstanţă agravantă în dosarul său.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Udrea

Acum 9 ani

Pai nu inteleg de ce mai e in libertate. E clar ca ar trebui sa fie in arest preventiv. Mai ales ca e la a doua faza, e clar ca e un pericol public
Raspunde

y

Acum 9 ani

Astia de la Rutiera, poate nu stiu sa intocmeasca un dosar penal cu propunere de retinere si arestare
Raspunde

peste y adica z

Acum 9 ani

y, in dosarul penal nu se propune nici masura retinerii, nici cea a arestarii. Masura se propunde prin ordonanta si toti politistii stiu sa o faca, inclusiv cei de la rutiera. poate ca totusi nu te pricepi...
Raspunde

x

Acum 9 ani

sa-l opreasca o data cu un glont in ceafa pana nu omoara infractorul asta vre-un nevinovat pe strada.
Raspunde

irina

Acum 9 ani

ce conteaza ? se pare ca nu reprezinta nici un pericol daca a fost lasta liber
Raspunde

Florin C

Acum 9 ani

Pai daca nu are permis, cum naiba il numesc aia conducator auto. Si parca la condus fara permis, faceai parnaie....
Raspunde

viorel

Acum 9 ani

Dacă a mai fost prins de ce este liber ? El este un pericol public !!!!!
Raspunde

bulisor

Acum 9 ani

daca nu era cu bmw , nu era sofer??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus