Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Bataia din a VI-a B. Acces interzis la "Regina Maria"

Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 5 ”Regina Maria” a luat decizia de a restricționa accesul în instituție, inclusiv pentru părinți, în urma unui incident ce a avut loc săptămâna trecută. 
Incidentul cu pricina a pornit din clasa a VI-a B, de la doi băieți de 12 ani. Doi colegi s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei și-a chemat fratele în ajutor. Tânărul de 25 de ani a intrat în școală, a trecut de directorul adjunct, care nu l-a putut opri și l-a bătut pe colegul fratelui lui, drept răzbunare. Directorul adjunct a sunat la poliție, a ajuns repede polițistul de proximitate care l-a imobilizat pe tânâr, acesta fiind cercetat acum cercetat penal pentru lovire. 
Copilul bătut a ajuns la Spitalul de Pediatrie, unde a fost îngrijit, fără a fi nevoie de internare. I s-a emis o scrisoare medicală, pentru a-i servi la eliberarea unui certificat medico-legal. Ambele mame au depus reclamații la poliție.
În urma incidentului, Școala Regina Maria a pus un anunț la intrare în care informează părinții că incinta în școală este restricționată, ”cu excepția părinților care au copii la clasa pregătitoare”.
Inițial, informația privind incidentul de la ”Regina Maria” a fost transmisă mediei locale de către un părinte. Constactat de Turnul Sfatului acesta nu a putut proba cele semnalate: ”copilul agresat a fost pus chiar «să muște clanța ușii». Băiatul agresat a suferit multiple leziuni, fiind internat în spital”. El a spus că informațiile pe care le-a transmis le-a auzit de la un copil din școală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

ANCA

Acum 9 ani

ar fi bine daca s-ar angaja o firme de paza
Raspunde

ANCA

Acum 9 ani

ar fi bine daca s-ar angaja o firma de paza
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

ar fi bine daca v-ati educa copii
Raspunde

guta

Acum 9 ani

Dar cum e posibil asa ceva la scoala bogatilor cu vize de flotant.?!? Nimanui nu-i pasa cati bani au dat parintii ca odraslele lor sa faca scoala in \"lumea buna\"?!
Raspunde

@guta

Acum 9 ani

de unde stii care e scoala bogatiilor?ca eu am vazut dimineata ,la amiaz si seara mai multe vip-uri la Iorga si Lazar?
Raspunde

no no

Acum 9 ani

Ce atata agitatie daca nu stiti cateodata copii se mai si bat, chestii de astea probabil se intampla cel putin 10 in fiecare zi iar principalii vinovati sunt parinti care nu-si pot stapani (cafti) copii cand trebe asa ca se caftesc intre ei chiar daca sunt de la o scoala \'buna\'. Daca acel baiat nu era batut in scoala probabil era asteptat cand iesea deci nu prea vad ce putea face scoala. Solutia ambii copii exmatriculati asa ca de exemplu pt ceilalti si exmatricularea pe viitor la cel mai mic act de violenta fizica doar ca e mai importanta eticheta de scoala \'buna\' decat educarea si protejarea copiilor.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Este școala piloșilor cu vize de flotant. Sunt invatatoare care aveau 60 de copii pe lista! E numai de fite. Intra cei cu pile mari!!!
Raspunde

 

Acum 9 ani

in urma cu vreo 15 ani, exista profesor de serviciu (2 chiar) care stateau la intrarea in scoala si supravegheau si mare parte din curte...
Raspunde

oare?

Acum 9 ani

Articolul este plin de erori si nu aduce nici un strop de adevar in poveste. Situatia reala, o copilarie, dar totodata 3 drame de familie, nici macar nu se intrezareste. E pentru prima data cand constat cat de mult poate denatura un simplu articol realitatea si cat de mult poate prejudicia niste copii. Este pentru ultima data cand mai cred ca ceea ce scrie un ziarist presupus deontolog este corect si ptr . ultima data cand mai comentez vreun articol. Trist
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

De unde ati scos-o pe asta cu 25 de ani? Are 22... Si cred ca se face prea mult tamtam. Astfel de situatii, sigur nedorite, se tot petrec de vreo 50 de ani in scoli.
Raspunde

regele marian

Acum 9 ani

Tanarul de 25 de ani putea fi la un film la cinematograful multiplex si nu l-ar mai fi batut pe minor.... Dar cum nu avem asa ceva in oras, se intampla tot felul de lucruri rele...
Raspunde

Contra Odin

Acum 9 ani

Spune-mi unde ai copilul? Ce zici daca l-as vedea? Adica e bine sa ramana asa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus