Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

Politistii i-au prins ieri pe cei doi minori care au talharit o femeie pe strada

Polițiștii sibieni au reușit ieri să-i prindă pe cei doi minori bănuiți de săvârșirea a două tâlhării în data de 17 mai, ambele pe raza municipiului.

Mai exact, într-unul din cazuri, în data de 17 mai o femeie din municipiul Sibiu a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă pe str. Nicolae Iorga din municipiul Sibiu, în jurul orei 16:50. Victima a fost deposedată de o bijuterie de aur.

Cei doi, sibieni cu vârsta de 16, respectiv 17 ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

”În cazul minorului de 16 ani, s-a dispus măsura controlului judiciar, iar față de minorul de 17 ani s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză”, au mai spus reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

unu

Acum 8 ani

Zboara cioara, zboara !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus