Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Meci de fotbal caritabil, pentru baietelul de opt ani care si-a pierdut mama intr-un grav accident. In Talmaciu

Meci de fotbal caritabil, pentru baietelul de opt ani care si-a pierdut mama intr-un grav accident. In Talmaciu

Echipa de fotbal din Liga a patra a judeţului Sibiu, FC Tălmaciu, organizează, astăzi, un meci caritabil pentru acordarea ajutorului familiei victimelor din accidentul tragic de săptămâna trecută, din localitatea Tălmaciu. Când o mama și băieţelul ei de opt ani au fost spulberaţi, pe trecerea de pietoni, de un camion. În urma rănilor grave, mama băieţelului a decedat pe patul de spital, după trei zile. Mai jos e redat comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a echipei:

"Luni, 20.07.2015, între orele 18:00 - 20:00, echipa FC Tălmaciu organizează un meci de fotbal caritabil pentru strângerea de fonduri privind ajutorarea victimelor accidentului rutier din Tălmaciu. Aşa cum ştiţi, mama a decedat iar copilul în vârstă de 8 ani este internat în stare gravă la un spital din Bucureşti şi are mare nevoie de bani. Pentru noi, o sumă oarecare nu contează, dar pentru această familie greu încercată înseamnă foarte mult, puţin câte puţin se adună. Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi cu sufletul deschis. Haideţi să contăm şi să ajutăm! Mulţumim frumos!

Tot cu acestă ocazie vrem să păstrăm un moment de reculegere pentru mama copilului, pentru Magadan Marius (Mari) şi pentru Laslea Mihai (Michelle) care ne-au părăsit prematur. Bunul Dumnezeu să-i ierte! Cei care vor să participe sunt rugaţi să vină îmbrăcaţi în bluze negre sau bluze albe cu bandă neagră la mâna stângă!


Vă aşteptăm în număr cât mai mare! Telefon contact: 0744 390 563."

Accidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 13 iulie. O autoutilitară n-a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 36 de ani însoţită de copilul ei (8 ani) într-o intersecţie din centrul Tălmaciului, lovindu-i în plin, fără încercarea de a frâna. Doar copilul mai este în viaţă într-un spital din Bucureşti!

Vă aşteptăm pe cei care vreţi să veniţi din Sibiu la stadionul din Tălmaciu”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 621

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

Luca

Acum 8 ani

Unde este stadionul in Talmaciu ? La iesirea spre Sadu?
Raspunde

@ Luca

Acum 8 ani

da...se ajunge din DN7
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

sa fie de bine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus