Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Au furat o valiza cu 5 000 de euro

În dimineaţa zilei de 6 iulie, Poliţia Oraşului Agnita a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în localitatea Dealu Frumos, autori neidentificaţi au pătruns în locuinţa familiei B. şi după ce i-a agresat fizic, au sustras o valiză în care se afla suma de 5.000 euro, precum şi mai multe bijuterii din aur.

“În noaptea de 6 iulie, între orele 0230 şi 0300, în locuinţa familie B., au pătruns două persoane de sex masculin, care purtau cagule, i-a agresat pe cei doi soţi, după care au luat din locuinţă o valiză în care se găseau mai multe bijuterii din aur şi suma de 5.000 euro”, informează Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cei doi soţi nu au putut oferi detalii cu privire la persoanele necunoscute sau caracteristicile bijuteriilor sustrase.

Victimele au fost transportate la Spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-facial cu fracturi ale masivului facial, iar femeia prezenta tot un traumatism cranio-facial cu fracturi ale maxilarului stâng și o fractură de oase proprii nazale. Pacienții au primit îngrijiri medicale și se află sub supraveghere medicală în cadrul Secției Clinice BMF.

În urma verificărilor, s-a mai stabilit faptul că soţii B. ofereau spre vânzare un autoturism, astfel că în ultimele săptămâni la domiciliul acestora a trecut un număr mare de persoane. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus