Duminică,
12.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Cum afecteaza „smecherasii din fotbal” traseul CSU Vointa

 

Destinul echipei de fotbal a Sibiului, CSU Voinţa, care, la un moment dat, spera la prima scenă a fotbalului românesc nu se va intersecta prea puternic, în viitor, cu fondurile publice ale municipiului Sibiu. „Finanţarea trebuie să vină din altă parte. Sprijinul financiar acordat prin agenda sportivă a oraşului este rezonabil, din punctul nostru de vedere. Şi indiferent de liga în care joacă, sprijinul nu va creşte semnificativ”, spune primarul Klaus Johannis. El este de părere că finanţarea precară din fotbal şi din sportul românesc, în general, se datorează „şmecherilor” care ţin departe finanţatorii serioşi. Comentariul lui Johannis a venit în urma discuţiilor recente din fotbalul românesc, discuţii care pot duce la retrogradarea unor echipe sau a altora, în funcţie de criterii existente de câţiva ani, dar neaplicate niciodată până acum.
„Ceea ce se discută acum este aberant. Prin anumite «mişcări» unii sau alţii pot promova sau retrograda. La noi mai există anumite şmecherii care se pot face şi asta ţine departe finanţatorii serioşi. Din sport se pot face bani, există un potenţial de finanţare, dar numai dacă există reguli clare şi transparente. Nu numai în fotbal, ci şi în alte sporturi sunt prea mulţi şmecheri în prea multe poziţii cheie”, a spus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Klaus Johannis

Vizualizari: 363

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

?

Acum 12 ani

Asta chiar se pricepe la toate?A mai fost unul care a fost puscat de craciun!
Raspunde

me

Acum 12 ani

ce tare-i primaru\'.
Raspunde

radu

Acum 12 ani

bravo johannis. te votez
Raspunde

Dan

Acum 12 ani

Perfect adevarat. Nici eu nu as baga bani in sportul romanesc actual. In ceea ce priveste sportul profesionist, el trebuie tratat ca o afacere ( asa cum de altfel si este ) si trebuie finantat din surse private.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus