Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

CSU Sibiu joaca amical cu „U” Cluj

„Studenţii” vor întâlni miercuri de la ora 17 pe „U” Mobitelco Cluj-Napoca într-un meci amical, la Sala Transilvania. CSU Sibiu a mai disputat până acum două amicale, la Mediaş, cu CSM Bucureşti şi la Sibiu, meciul de prezentare împotriva aceleaşi echipe în care sibienii au pierdut cu 57-59. „Este doar un meci de antrenament”, declară Mircea Vulc, directorul executiv al CSU. Darnell Clavon, antrenorul echipei spune ca nu este important scorul meciului de mâine, doreşte doar ca echipa sa să fie pregătită pentru campionat. Clavon este foarte îngrijorat de soarta lui Mike Haiduc, Roland Calvin şi Earl Brown, care sunt în continuare bolnavi, dar vor juca în meciul de mâine. Următoarele partide ale baschetbaliştilor sibieni vor fi în Cupa Timişoara, împotriva echipelor BCM Elba Timişoara, CSM Oradea şi KK Radnicki 034 Group Kragujevac.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus