Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Bataie sora cu moartea

Un bărbat din Dumbrăveni a primit o bătaie, soră cu moartea. Azi noapte, Daniel S., împreună cu un amic al său, au împărțit câteva pahare. Ceva prea multe, pentru că imediat le-a venit ideea unor fapte războinice. Și au pornit spre locuința fostei prietene a lui Daniel. Ajunși acolo, tânărul a început să lovească în geamurile casei în care locuia fosta sa iubită, încercând să o scoată din casă pentru o poveste la ceas de seară. Din casă nu a ieșit însă fosta sa iubită, ci doi bărbați, care au început să îi care pumni. Prietenul său a dispărut rapid, în căutarea polițiștilor. Bărbatul a fost transportat imediat la Spitalul Municipal din Mediaș, pentru îngrijiri medicale de urgență după care a fost adus la Spitalul din Sibiu. Bărbatul a suferit o contuzie cerebrală și un hematom subdural și este în comă, în secția de Neurochirurgie ATI. Polițiștii așteaptă acum verdictul medicilor iar în funcție de numărul zilelor de spitalizare urmează să ia o decizie. Cel mai probabil agresorii vor fi cercetați pentru tentativă de omor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 235

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

elena

Acum 14 ani

ce inseamna nu inteleg prin spuse ce inseamna bataie sora si remixat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus