Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Nicu Patoi & Berti Barbera - Live Music

Berti Barbera şi Nicu Patoi îşi lansează la Imperium, noul album: String A Song. Cu o atracţie deosebită pentru ritm şi cu un talent extraordinar pentru spectacol, cei doi muzicieni români aduc bucurie pe scenă şi o împart cu toţi cei dispuşi să o accepte! Se spune că interpretul este cel de-al doilea compozitor, iar în cazul lui Berti, este pe deplin adevărat dacă ţinem cont de felul său de a interpreta şi de a face show. Fără să aibă nevoie de multe alte prezentări, Berti şi Nicu se declară pe deplin încântaţi că revin la Sibiu şi că au ocazia să îşi arate maiestria la Imperium. Pentru că suntem dedicaţi iubitorilor de muzică buna, vom organiza şi o sesiune de jam-session cu Berti, Nicu, Fabro, Cipi Oancea, Alexandru Braşovean, Lache, Vlad Simon, Guilty Lemon şi alţii!

Miercuri, 19 mai, 9:30pm

Imperium, str. N. Balcescu, nr.24

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus