Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

"PrIMO Casa", o campanie mai atractiva decat “Prima Casa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, in colaborare cu IMOCREDIT IFN SA, ambele membre ale Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea in Sibiu campania intitulata „PrIMO Casa”. Demersul se adreseaza tuturor celor care doresc sa achizitioneze unul dintre apartamentele din cadrul Ansamblului Rezidential Dumbrava din Sibiu, dezvoltat de catre IMOINVEST SA, oferindu-le acestora un program de finantare deosebit de avantajos, bazat pe creditare ipotecara de la IMOCREDIT IFN SA.

Obiectivul campaniei „PrIMO Casa” este acela de a oferi celor interesati o alternativa reala la programul guvernamental „Prima Casa”, printr-o formula care le poate asigura un grad de satisfactie mai mare decat programul amintit, prin prisma: eliminarii unor conditionari incomode (fara cash colateral, fara restrictii la revanzare etc), a timpilor foarte scurti de raspuns (fara timp de asteptare a aprobarii Fondului National de Garantare, fara intarzieri in analiza dosarului) si nu in ultimul rand a avantajelor certe si masurabile oferite clientilor (reducere cu peste 2500 Euro a pretului apartamentelor, evaluare gratuita a apartamentelor, dobanzi preferentiale la creditele contractate de la IMOCREDIT IFN SA pentru achizitia apartamentelor, asigurarea obligatorie a apartamentelor achitata de catre IMOINVEST SA pentru primul an etc).

„Pe fondul reducerii capaciatii reale a publicului larg de a accesa instrumentele de finantare puse la dispozitie de catre guvern in cadrul programului „Prima casa\"

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus