Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Primarul Mediasului s-a intalnit luna trecuta cu peste 1.000 de cetateni

În perioada 6 octombrie – 10 noiembrie  primarul municipiului Mediaş  s-a întâlnit cu cetăţenii din toate cartierele. Edilul şef  a aflat direct de la medieşeni care sunt problemele cu care se confruntă.                                                                                             

 „Timp de o lună m-am întâlnit cu peste 1.000 de medieşeni din toate cartierele urbei noastre. Scopul acestor întâlniri a fost de a afla direct de la cetăţeni care este impactul proiectelor pe care le desfăşurăm şi totodată  să discutăm despre investiţiile, lucrările pe care le avem în derulare. Peste 100 de solicitări şi întrebări au fost direcţionate către direcţiile responsabile din cadrul primăriei şi serviciile subordonate, iar până acum aproximativ 40% dintre acestea au fost rezolvate, iar restul sunt în curs de rezolvare. Principalele subiecte s-au referit la lucrările de infrastructură de apă – canal, infrastructură rutieră, la curăţenie şi înfrumuseţarea oraşului. Consider că dialogul direct cu cetăţenii a fost unul benefic şi îmi propun ca în fiecare an să mă întâlnesc cu medieşenii în acest format“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Teodor Neamtu

Vizualizari: 220

Comentarii

5 comentarii

titi

Acum 13 ani

Primarul Sibiului s-a intalnit cu 0 (zero) cetateni... ca-l doare in cot de ei.
Raspunde

2

Acum 13 ani

e ocupat sa invete meniul masinii
Raspunde

Hai ca e nevoie de imagine

Acum 13 ani

Si cu ce va ajuta asta mediasul? Mai bine planta copaci de fata cu toata prea, ca Turcana.
Raspunde

300

Acum 13 ani

MINCIUNA ! Mediasul nu are nici 100 locuitori care doresc sa se intalneasca cu edilu lu peshte ! THIS IS SPARTA !!!!
Raspunde

mediesan

Acum 13 ani

ha ha ha...! si,ce-i cu asta?? ati fost ,voi astia care comentati asa de dorul de-a demonstra lumii cat de „culti„ sunteti - la Medias in ultima perioada??? poate ar trebui s-o faceti,sa vedeti in ce hal a decazut orasul asta...Dar e super,primarul sta la taclale cu cetatenii! si asta e suficient!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus