Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A doua teapa

Dupa proiectul Dezvoltarea turismului sibian-matrasit de o firma din Bucale,pt.peste un miliard de lei,un ONG condus de o miticareasa abila (de la aceeiasi adresa) a zapacit provincialii cu dare de mana si cu cateva sacose de euro transferati in conturile incapatoare ale duduii, a \"lansat\"" Force Tourism-care se vrea lansatoarea ofertelor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2327

Comentarii

6 comentarii

A.Firm

Acum 13 ani

Sunt la mijloc multe milioane de E, probabil \"canalizate\"de Udrea.Ar trebui sa se implice DNA in afacerea Beatricei Chiriac cu ONG-ul ei de apartament
Raspunde

Gufanul

Acum 13 ani

Nu mapot abtine a comenta , ,,meseria\" reporterului ! N-am inteles decat revolta acestuia pe o oarecare doamna din Bucuresti dar nu stiu care e fondul problemei!! Ce bani matraseste, de unde, ce -i cu insiruirea de obiective turistice?? Lipsesc datele problemei! Observ ca se straduieste administratia sibiana in miscarea turismului local si cred ca mai bine ar incerca ,,foitza\" ,Turnul Sfatului, sa prezinte intr-o serie de articole , locatiile turistice ale zonei! Asa-i ca v-am bagat in ceatza?? Sunt un impatimit al turismului sibian care va sta la dispozitie cu documentatiii, gratuite , dar cu conditia sa va faceti ,,Mea culpa\" la capitolul , niet cultur!!
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 13 ani

@Gufanul: in cazul in care nu ati observat. articolul acesta este postat la rubrica Din public... adica materialele postate aici apartin unor cititori ai Turnul Sfatului, cititori care isi publica singuri materialele - Turnul Sfatului isi rezerva doar dreptul de a respinge de la publicare textele care contravin normelor morale sa legale. In rest, sa munciti bine pentru turismul sibian! Fara urma de ironie spun asta.
Raspunde

nemilosu

Acum 13 ani

Mai Gufane, daca esti asa de impatimit de turism, fa-l mai, adica \"efectueaza-l\" ca sa te despatimesti mai draga.
Raspunde

KXRoPCIMbBDDyrBBfJ

Acum 11 ani

Andrei Rosca: Autorul este un impatimit cittoir de carti interesat in acelasi timp si de online. Lucreaza in acest domeniu si a pus umarul la bookblog.ro. Pe blogul personala0 scrie noutatii si propriile sale ganduri .
Raspunde

RXyfeKiw

Acum 11 ani

In momentul de fata mai am doar 2 penaosre cu care pot vorbii tot ce am pe suflet candva si eu eram ca tine vudu cu multi prieteni buni dar m-am descotorosit incet de toti cei care m-au dezamagit cu ceva stii cum e vorba aia calitate nu cantitate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus