Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
9°C

Chioscurile arse din Obor, inlocuite cu un pavilion

SC Piețe SA, firma înființată de Consiliul Local pentru a administra piețele din Sibiu va înlocui chioșcurile distruse în incendiul de anul trecut din Piața Obor cu un pavilion.
„Am decis să alegem această formulă în locul chioşcurilor din tâmplărie PVC. Pavilionul comercial va fi ventilat şi încălzit, astfel că atât comercianţii, cât şi cumpărătorii vor avea condiţii îmbunătăţite”, spune primarul Sibiului, Klaus Johannis.
Detaliile viitorului pavilion urmează să fie stabilite. ”Se lucrează la studiul de fezabilitate. Ulterior, vom avea mai multe variante, atât în ceea ce privește forma, cât și dimensiunile exacte”, spune Doru Birț, directorul general al SC Piețe SA. Investiția este plănuită să înceapă în cursul acestui an. Tot în Piața Obor, anul acesta, va începe și lucru la crearea unui sistem de canalizare.
Din cele peste 2,2 milioane de lei alocate investițiilor în piețele sibiene, lucrări ample vor fi demarate și în Piața Rahova, unde în locul chioşcurilor de aluminiu sau termopan, care aparţin comercianţilor vor fi create spaţii comerciale pe structură uşoară, cu un model comun, pentru a uniformiza astfel aspectul pieţei. Fondurile alocate investițiilor provin din resursele proprii SC Piețe SA.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus