Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cabaret Club Sibiu pregateste un musical

Cabaret Club Sibiu a organizat vineri „seara presei sibiene”, pentru a marca începutul primăverii cu un spectacol live cu şi pentru jurnalişti. Vlad Simon & The Band, alături de Maria Cojocaru în calitate de invitat special, au adus în faţa celor prezenţi melodii îndrăgite de jazz.
Cabaret Club Sibiu  îşi propune pentru luna aprilie să găzduiască spectacole de muzică live şi teatru neconvenţional, teatru de improvizaţie, stand up comedy, teatru de revistă, spectacole de iluzionism şi dans.
Tot în aprilie, clubul va găzdui premiera unui musical în care joacă dansatori ai Casei de Cultură a Studenţilor din Sibiu şi tineri actori componenţi ai trupei de teatru Improholics. Coregrafia îi aparţine Irinei Calugar, absolventă a Facultăţii de Coregrafie din Cluj, câştigătoare a numeroase premii la concursuri internaţionale de dans. Show-ul se va numi “New York West Side Story”. Ideea spectacolului are la bază o poveste de dragoste, în care cei doi îndrăgostiţi cedează în faţa primei piedici care le iese în cale, renunţând la iubire în favoarea poziţiei sociale. Uneori tragicul este transformat în comic – sugerând natura umană optimistă prin definiţie şi mai ales dorinţa ascunsă de a păstra aparenţele.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus