Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Andrei Marga a participat la prima socala de vara a femeilor din PNL

Prima școală de vară a Organizației Femeilor Liberale (OFL) s-a desfășurat în 28-29 mai, la Stâna de Vale, jud. Oradea. Sibiul a fost reprezentat la eveniment de Nicoleta Sonia Hăușiu, membru BPN al OFL Sibiu și vicepreședinte al PNL Sibiu.  
Au vut intervenții Mariana Câmpeanu, vicepreședinte PNL și vicepreședinte OFL, Andrei Marga, rector UBB Cluj, membru BPC al  PNL, senatorul Cornel Popa, vicepreședinte PNL.
„Am constatat că familiile din România, în special familiile cu copii, aşteaptă din partea guvernării şi a partidelor politici clare pentru a ajuta şi a sprijini familiile. În al doilea rând, ca şi mamă, m-am confruntat cu problemele pe care o femeie activă le are şi am conştientizat importanţa propunerii unor soluţii viabile pentru femeile active din România”, a declarat Lucia Varga, deputat PNL de Bihor, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale.
La lucrarile Scolii de Vara a OFL, in prima zi, pe 28 mai, Andrei Marga, rector al Universitatii Babes Bolyai din Cluj si membru al BPC al PNL a prezentat programul pe educatie. "Nu e posibila dezvoltarea societatii fara un sistem solid de educatie", a spus Andrei Marga. “Este o eroare bagatelizarea Frantei. Franta are unul din cele mai bune programe de reforma educationala din lume, programul Jacques Attali. Franta cheltuie 11.600 euro/elev, peste media OECD, care este de 10.500 euro/elev". Programul liberal in invatamant a fost detaliat de Andrei Marga, iar femeile liberale prezente in sala au pus intrebari si au formulat propuneri.
Organizația Femeilor Liberale din Romania s-a reconstituit în anul 2003 ca o componentă politică specifică în cadrul Partidului National Liberal din Romania. Președintele ONFL este în prezent Lucia Ana Varga, deputat de Bihor. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

cri

Acum 12 ani

Ce inseamna \"socala\" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus