Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

E.On Gaz mai ”toaca” cinci strazi

Traficul va fi închis pe trei din cele cinci străzi pe care E.On Gaz va inteveni de săptămâna viitoare pentru lucrări la rețelele de distribuție. Aceste trei străzi sunt Funarilor – unde lucrările încep din 6 septembrie -, Manejului – 9 septembrie, data începerii lucrărilor - și Șelarilor, unde lucrările vor începe pe 12 septembrie. Termenele de finalizare ale acestor lucrări sunt cuprinse între șapte și zece zile.
Tot din 12 septembrie, echipele contractate de E.On Gaz Distribuție vor intervenie pe strada Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Revoluției și Moldoveanu. Aici, lucrările vor duce la restricționarea circulației pe o singură bandă, termenul de finalizare a acestor prime intervenții find 29 octombrie. În fine, cea de-a cincea stradă pe care vor interveni echipele societății amintite este Turnului, unde lucrările au fost începute de aproximativ doi ani. ”Pe strada Turnului se va interveni zilele următoare pentru schimbarea reţelei, cu o traversare a străzii Malului. Circulaţia nu va fi întreruptă pe această stradă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Vizualizari: 235

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

pai Stefan cel Mare de abia a fost reasfaltata???
Raspunde

eon

Acum 9 ani

ba da, avem directive sa spargem toate strazile noi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus