Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

A doua editie a sesiunii "Marketingul si educatia in muzee" va avea loc la Sibiu

Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi Reţeaua Naţională a Muzeelor din România organizează la Sibiu, în perioda 6-7 octombrie, cea de-a doua ediţie a sesiunii de comunicări ”Marketingul şi educaţia în muzee”. Manifestarea se va desfăşura pe secţiunile tematice –marketing şi educaţie, lucrările urmând a fi publicate de către editura ”ASTRA Museum” într-un volum colectiv. Principalul scop al evenimentului este realizarea unui schimb de experienţă între specialiştii din muzeele româneşti implicaţi în activităţi educaţionale sau de marketing.

Programul manifestării include, pe lângă prezentarea lucrărilor de specialitate şi dezbaterile pe marginea acestora, un workshop cu tema „Interactivitatea - stimulent, unealtă sau temă pentru programele educaţionale” coordonat de Irina Hasnaş Hubbard şi o masă rotundă cu tema „Strategii comune de promovare a muzeelor din România”, coordonată de Dragoş Neamu, preşedintele Reţelei Naţionale a Muzeelor din România.

Deschiderea sesiunii va avea loc joi, 6 octombrie, la ora 9:00, în sala de conferinţe a Centrului ASTRA pentru patrimoniu, din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus