Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Valeriu Stoica: Alba ca Zapada e o mare naivitate

Democrat LIberalul Valeriu Stoica a declarat joi la Sibiu că proiectul ”Albă ca Zăpada” prevestit de Sebastian Lăzăroiu nu este altceva decât o naivitate. ”Albă ca Zăpada ca să vă spun sincer, este o mare naivitate. Nu este altceva decât o poveste. Poveștile sunt frumoase, și mie acum îmi plac poveștile, iubesc poveștile, dar nu le confund cu realitatea”, a declarat Valeriu Stoica. Joi s-a desfășurat la Sibiu conferința Institutului de Studii Populare pe tema "Probleme actuale ale dreptei politice românești", la care au participat Valeriu Stoica, Theodor PaleologulCristina Trăila.
Institutul de Studii Populare (ISP) este fundaţia Partidului Democrat Liberal, cu rol de dezvoltare a elementelor doctrinare şi de identitate politică ale PDL. Misiunea fundamentală a ISP este să contribuie la consolidarea valorilor democratice în România și de a contribui la dezvoltarea şi promovarea doctrinei populare în România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus