Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

E.On apeleaza la ”spiritul civic al sibienilor”

Reprezentanții companiei E.On Gaz Distribuție roagă sibienii să apeleze cele două numere de urgență ale firmei în cazul în care ”simt moris de gaz într-un imobil sau pe stradă”. ”Este nevoie de o atitudine responsabilă şi de implicare atât din partea E.ON Gaz Distribuţie cât şi din partea cetăţenilor”, susțin cei de la E.On, invocând siguranța în utilizarea rețelelor de gaze naturale.
Dintre cele două numere puse la dispoziție, unul poate fi apelat în mod gratuit din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă - 0800 800 928. Celălat număr de telefon (0265 200 928) este taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie.
”Compania noastră face apel la spiritul civic al cetăţenilor să ne sesizeze de urgenţă dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă. Este deosebit de important să fim anunţaţi imediat astfel încât echipele noastre specializate să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave”, mai informează reprezentanții E.On Gaz Distribuție.


Ce trebuie să facă o persoană în cazul în care simte miros de gaz:
- să stingă toate focurile;
- să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele;
- să nu manevreze aparate electronice;
- să nu aprindă lumina;
- să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale;
- să sune imediat la dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 sau 0800.800.928.

Sursa: E.On Gaz Distribuție

 

Vizualizari: 137

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

ando

Acum 9 ani

E-On sa faca apel la propriul spirit civic dupa ce a \"bombardat\" toate straile Sibiului si a stricat strazi de curind asfaltate in care s- au bagat multi bani din impozitele noastre!!!Vezi acum sapaturile din fata Politiei pe Stefan ce Mare unde o groapa imensa sta asa de peste 1 sapatamina! De ce? Pina cind ingheata conducta de apa??? Indolenta , indolenta si sfidare la adresa cetateanului!!!!
Raspunde

sasul hotz si bulangiu

Acum 9 ani

E.ON Gaz \'geaba este firma germana daca prostia este luata de la sasi!
Raspunde

mephisto

Acum 9 ani

Astia ne sapa zi si noapte,cred ca-s pe-o mana cu cei de la DPC si cu dealerii de piese auto!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus