Sâmbătă,
29.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Johannis si-a finalizat raportul pe 2011

Câte străzi au intrat în reabilitări, câte au fost finalizate, câți bani s-au strâns la bugetul local, din ce surse și cum au fost repartizați sau cum a evoluat turismul din punctul de vedere al Primăriei Sibiu sunt câteva din informațiile redate în cele aproape 30 de pagini ale raportului de activitate semnat de primarul Klaus Johannis pe 2011.
“În fiecare an există proiecte care datorită amplorii lor ies în evidenţă. În 2011 au existat, din fericire, multe astfel de proiecte. Unul dintre acestea se referă la infrastructură: 21 de străzi care alcătuiesc pachetele finanţate din împrumutul contractat de municipalitate de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare au intrat în lucru, 11 dintre acestea fiind finalizate. Acestor străzi li se adaugă încă 40 pe care DPC a intervenit cu reparaţii serioase, rezultând astfel o infrastructură de trafic îmbunătăţită”, spune primarul Sibiului.
Subiect adeseori abordat de opoziția primarului, fondurile europene, are un capitol special dedicat în raport. ”În prezent avem în derulare şase contracte finanţate prin fonduri structurale. Valoarea totală a acestor proiecte este de 20 de milioane de euro. Dacă mai adăugăm la acestea şi lucrările care se vor desfăşura în Sibiu în cadrul proiectului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare estimate la aproximativ 11 milioane de euro, ajungem la o sumă importantă, de 31 de milioane de euro ce va fi folosită pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul oraşului”, mai arată primarul.

Raportul integral poate fi citit aici. 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

poanta

Acum 10 ani

Halal, 11 fundaturi reabilitate intr-un an... Bravo sasule, lasa ca fraierii de romani te voteaza pe vecie, chiar si mort, daca te impaiaza aia de de la Forum!
Raspunde

hei hei

Acum 10 ani

in varinta asta cu primar gospodar nimeni nu asfalta fundaturii alti primari daca erau nu se incurcau cu acele strazi ptr ca nu aduceau capital electoral OMUL asta pe care noi il hulim mereu a pus sibiul la punct dar si pe multi terchea berchea de consilieri de la diverse partide ce voiau sa faca pe grozavi si de fapt erau si sant slabi.UITATIVA la planul de sistematizare si asfaltare pe anul viitor si a sa vedeti marimea strazilor ce unesc fundaturile HAI PE VIITOR SA FIM MAI BUNI nu tot timpul carcotasi .
Raspunde

unu

Acum 10 ani

bravo. un om deosebit. de-ar fi toti ca el am trai si noi ca nemtii
Raspunde

ho,ho,ho,hi,hi,hi

Acum 10 ani

Ba, ia-l la tine acasa, ca sigur o sa ti-o dea la gaoz ca nemtii!
Raspunde

@2

Acum 10 ani

@2,3 subscriu in totalitate! @1,4 rogojinelor, ati aparut imediat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus