Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Colegiului"Octavian Goga" si-a premiat cei mai valorosi elevi

Weekendul trecut la Colegiului Național ”O. Goga” din Sibiu, s-au decernat premiile pentru cei mai buni elevi ai liceului, desemnaţi pe şase secțiuni. Acțiunea organizată de Consiliul Școlar al Elevilor a avut ca scop identificarea, valorificarea, premierea și motivarea elevilor.

Secțiunile galei au fost: elevul anului, cel mai talentat elev, cel mai bun sportiv, cel mai simpatic elev, cel mai activ elev si cel mai bun voluntar din cardrul Consiliului Școlar al Elevilor. Juriul, format din 3 elevi si 3 profesori au acordat marile premii elevilor: Radu Dalidis – Elevul anului, Andra Dolana - cel mai talentat elev, Denisa Viloiu – cel mai bun sportiv, Paul Muntean – cel mai simpatic elev, Daria Buțiu – cel mai activ elev și Alexandra Abrudean – cel mai bun voluntar CȘE.

”Obiectivul nostru a fost de a promova elevii cu rezultate școlare deosbite și cu implicare activă în societate, dar și de a-i stimula pe ceilalți colegi ai noștri. Acțiunea a fost un real succes, totul desfășurându-se într-o atmosferă plăcută, cladă, de sărbătoare. Sperăm ca această inițiativă a noastră să prindă rădăcini, iar aceasta să fie doar prima ediție dintr-un șir lung al unor ediții viitoare”, a declarat Georgiana Epure, președintele Consiliului Școlar și Județean al Elevilor.

Programul galei a cuprins și momente artistice susțiune de elevii liceului, dar și un filmuleț de prezentare al Consiliului Școlar al Elevilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

madu

Acum 11 ani

niste tarfe
Raspunde

dudu steel

Acum 11 ani

nu fi nesimtit. toata stima si respectul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus