Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
13°C

Compania de Teatru Become aduce sibienilor spectacolul “Razboi sa fie!"

Compania de Teatru BECOME a pregătit o altă surpriză sibienilor, iar marţi, 13 martie, iubitorii de teatru se vor putea bucura de premiera spectacolului “Război să fie!”. Textul piesei este o dramatizare realizată de regizorul spectacolului, Radu Bărbulescu, după un text a lui Herman Hesse.

“Este un spectacol al noii generaţii pentru noua generaţie. Mesajul este unul puternic. Nu este nici pe departe un îndemn la luptă, ci mai degrabă este un test al răbdării. În viaţă totul ar trebui să aibă o limită, în primul rând nesimţirea celor, care din întâmplare, au ajuns să deţină controlul”, a declarat Cătălin Grigoraş, actor şi director al Companiei de Teatru BECOME.

Spectacolul este în regia lui Radu Bărbulescu, scenografia este semnată de Dana Istrate, coregrafia îi aparţine Ioanei Macarie, muzica este marca Radu Nechifor, iar actorii protagonişti sunt Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru şi Oana Giuverdea.

“Repetiţiile au început în vara anului trecut, dar din lipsă de spaţiu, buget şi de multe ori timp am răzbit abia acum. Suntem pe final de repetiţii şi sperăm să bucurăm întreaga audienţă în ziua premierei“, a declarat actorul Mihai Alexandru.

Spectacolul va avea loc marţi, 13 martie, de la ora 19:00, la Teatrul GONG.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

no name

Acum 10 ani

mai sincere felicitari pentru tot ceea ce faceti!!v-am vazut odata,am auzit de foarte multe ori de voi si atata va spun:imi place foarte mult ce faceti tineti-o tot asa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus