Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
10°C

“Respira. Teatru" – “25 de ore de teatru non-stop" - editia a doua Sibiu, 24-25 martie 2012

În perioada 24-25 martie 2012 va avea loc, la Sibiu, sub motto-ul “RESPIRĂ. TEATRU”, cea de-a doua ediţie a maratonului teatral “25 de ore de teatru non-stop”. Va fi o sărbătoare a Artei Teatrului, de Ziua Mondială a Teatrului! Spectacole, conferinţe, happening-uri, evenimente out-door; toate acestea se vor desfăşura fără întrerupere, timp de mai bine de 25 de ore. Gala de deschidere va fi urmată de un spectacol extraordinar, „Măscăriciul” de A.P. Cehov, cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs. Evenimentul va avea loc în sala Teatrului Naţional “Radu Stanca”, sâmbătă, 24 martie, la ora 19.00.Vor urma spectacole de-a lungul întregii nopţi, care se vor desfaşura în mai multe locaţii: Sala Studio (situată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor), Sala CAVAS (situată în incinta Facultăţii de Litere şi Arte, de pe Bulevardul Victoriei), Atrium Cafe (Piaţa Mică). De-a lungul nopţii, vor fi programate spectacole atât în CAVAS, cât şi în Atrium Cafe, pentru ca publicul să poată alege.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus